Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kryształowe dziecko

Polecane posty

Gość gość

Kto ma przeczucie że nim jest

Gość Świstak trojański
Wszyscy mamy. Kafeteria rozbudza w nas takie przeświadczenie :classic_cool:

Gość gość
jestesmy dziecmi Boga a matka nasza maryja Ty wiesz, kiedy siadam i wstaję. Z daleka przenikasz moje zamysły, 3 widzisz moje działanie i mój spoczynek i wszystkie moje drogi są Ci znane. 4 Choć jeszcze nie ma słowa na języku: Ty, Panie, już znasz je w całości. 5 Ty ogarniasz mnie zewsząd i kładziesz na mnie swą rękę.

Przeczytałem z ciekawości. Mogłoby się to zgadzać, gdyby nie: "Urodzeniew 1995 lub później." - Tak więc nie :) Reszta info: Mają duże oczy o intensywnym wyrazie. Mają pociągające osobowości. Są wysoce uczuciowe. Stosunkowo późno zaczynają mówić. Są bardzo muzykalne. Mogą zacząć śpiewać wcześniej niż mówić. W komunikacji używają telepatii i własnego systemu znaków. Może być u nich zdiagnozowany autyzm lub zespół Aspergera. Są zrównoważone, słodkie i kochające. Są wyrozumiałe dla innych. Mają żywy kontakt z naturą i ze zwierzętami. Wykazują zdolności uzdrowicielskie. Są żywo zainteresowane kryształami i kamieniami szlachetnymi. Przejawiają wybitne zdolności artystyczne i twórcze. Często mają kontakt z aniołami i duchowymi przewodnikami. Mogą mieć wspomnienia z poprzednich wcieleń. W pożywieniu preferują dania wegetariańskie i soki. Mogą być nieustraszonymi łowcami przygód, poznawać otoczenie i wspinać się. Mają doskonały zmysł równowagi.