Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwny partner

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem co mam mysleć o postępowaniu partnera, z któym jestem 2 lata. Spędzając weekend w górach wybraliśmy się ze znajomymi do Zakopanego. Troche pokłociliśmy sie w busiku i partner wysiadł. Ja pojechałam po 2 godzinach wróciłam, a on w pokoju pijany siedział z dwoma paniami z pokoju obok... tłumaczyli sie tym, że spotkali sie w sklepie i partner zaproponował im drinka... Nie mam juz zaufania do tego czlowieka, bo po sprzeczce upije sie i zaprosi kolejne panie??? Nawet nie widzi w tym nic dziwnego to moja wina, bo nie wysiadłam za nim tylko pojechalam sama ...

Gość gość
Dziwny to mało powiedziane. Wysiadł, upił się z paniami z pokoju obok i do Ciebie miał pretensje- gnojek

Gość gość
źle się kłócicie moi rodzice też się kłócą bo każdy się kłuci ale żadne nie odwala focha facet z fochem to gorszy sort a jeszcze że się uchleje i z babami łazi oj to lepiej daj sobie z nim spokój albo jak kochasz wychowaj

Gość gość
Nie do wychowania, bo facet po 40-tce i rozwodzie. Fochy ma codziennie... Mysle, że do żadnego zwiazku nie nadaje sie. Na krotka mete tak.