Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

List psa oddanego do schroniska

Polecane posty

Gość gość

Czy to może wreszcie już Ty? Wiesz,tak bardzo długo czekałem W klatkach wszystkich wielkie poruszenie Chyba lepiej jak zaczekam TY na pewno rozpoznasz mój głos Zawsze przecież się smiales jak wyje,tylko nie wyjdź z jakimś innym psem,bo tego nie przeżyje Tutaj zawsze w misce coś jest,wszystkie psy tutaj są mile Czasem nawet ktoś mnie poglaszcze,powiedz proszę czemu mnie zostawiles? Jak poduszka,jak kocyk tulilem Cię byś przestał szlochac Powiedz mi proszę co zrobiłem,że przestales mnie kochać W snach mych powracasz czuję znów radość tę A gdy się budzę ból mnie zabija,nie ma znów Cię

Gość gość
I tak do śmierci czekać i czekać będę dalej,bo kochać Cię mój Panie nigdy nie przestanę A gdy anioły wezmą minie do siebie, przebacze ze mnie zostawiles i wstawię za tobą sie w niebie

Gość gość
:( uśpiłem wczoraj psa... żałuję, ale nie miałem kasy na leczenie... do schroniska nigdy bym nie oddał

Gość gość
O Boże :( żal mi Ciebie i psa ,kazdy kocha i chce żyć :(

Gość gość
Najsmutniejsze czyn jaki człowiek popełnia, a pies świata nie widzi po za panem,kocha miłością której człowiek nie zna,nie pojmuję Taki pies tęskni,cierpi katusze

Gość gość
Podmiotem lirycznym wiersza "pies ze schroniska" autora kafeterii jest pies tulajacy się po schroniskach który chce wrócić do swojego pana , w utworze mamy rozzalonego psa który wspomina piękne chwile z wlascicielem i wyraża mu miłość . I.wez tu 250 słów miej

Gość gość
Nie mógłbym oddać psa,to nie ludzie tak robią tylko potwory