Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jeździec jak się ruszać?

Polecane posty

Gość gość

Witam kilka razy kochałam się z moim narzyczonym w takiej pozycji ale minie jakieś 2 minuty i ja już jestem zmęczona. Jak się ruszać zależy mi na odpowiedzi doświadczonych kobiet.

Gość gość
Przód tył. Wtedy dodatkowo stymulowana jest lechtaczka i nie myśli sie o bolących nogach zamiast przezywac rozkosz.

Gość gość
Dobra rada dla zmęczonej. Prawdopodobnie musisz przestać podskakiwać jak w p****lu. To nie jest rodeo. 4I Ocieraj się zmysłowo, po czasie nawet zmęczenie nie przeszkodzi w... ;)

Gość gość
uciskaj kolanami konia bo inaczej spadniesz! to koń będzie tobą ruszał

Gość gośćmała
ja tak kiedyś robiłam to znaczy nie unosiłam tyłka tylko przesuwałam się. Bardzo mi się to podobało ale co chwilę jego penis wychodził albo zrobiłam to szybko i nie wiedziałam ze wyszedł całkowicie mówił , że go to boli

Gość gośćmała
Powiedział mi wtedy , że nie umiem tego robić żebym ujeżdzała go tyłem do niego

Gość gość
Odpowiedź jest prosta. 1 przesuwałaś się za daleko 2 facet nie powinien mówić: nie umiesz, tylko: popracujmy nad tym razem (np przytrzymując Twoje biodra) 4I

Gość gość
I co z tego, ze czasem wypadnie?:o Moze Ty umiesz ujezdzac, ale on ma za malego.

Gość gość
Moja nie podnosi się, bo to rzeczywiście męczące, tylko kładzie się na mnie. Wtedy przez to częściowo zsuwa się z mojego fiuta. Potem znowu się podnosi siadając pionowo, więc na fiuta głębiej nasuwa. Dodatkowo, gdy się na mnie kładzie, to wsuwa swój słodki języczek do moich ust. I tak naprzemienne wsuwanie: jej języczek, mój fiut, języczek, fiut, języczek, fiut ... Nabijanie się na mojego fiuta jest dla niej bardzo przyjemne, stopniowo prowadzi do orgazmu, więc nie narzeka.