Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Warszawianka12345

Jak zwrócić uwage nauczyciela na studiach .?

Polecane posty

Gość gość
u mnie byl podobny, zwany Enrique (jesli ktos z mojego wydzialu, niekoniecznie roku to czyta to 1000% wie o kogo chodzi).laski za nim piszczaly i kazda myslala ze bedzie ta jedyna-bo dluzej pogadal czy sie usmiechnal.te "sygnaly" to tylko jego sposob zachowania, moze flirt i to z niejedna na pewno.zapomni o tobie zanim zalozy kurtke do wyjscia to mowi stara pani magister pod 40.tez mialam kiedys 19 lat i bujna wyobraznie.

Gość Warszawianka12345
Nigdzie nie bylam. I ktos pode mnie sie podszywa !:/ facet nie ma opini zaszarganej wogole. To raczej typ grzecznego cichego fana wieczorow w domu z filmem i butelka wina, bardzo kulturalny człowiek nie żaden playboy. A ze laski za nim piszcza to poprostu przez fakt ze jest mega przystojny.

Gość gość
Działaj, a nie odpisujesz na te brednie tutaj. ;-)

Gość gość
zacznij sie uczyc

Gość gość
ENRIKE kuhwa !!! :-D blizej mu do Chodorkowskiego :-D

Gość GGGOOOOOOS
gość 2016.11.23 ty tez z UJ wydzial BNiOZ?

Gość gość
Musisz przyjść na zajęcia bez majtek i usiąść w pierwszym rzędzie wtedy na pewno zwróci na ciebie uwagę

Gość gość
Jak chcesz znac jego reakcję gdy zdecydujesz sie do niego zblizyc, czy jest szansa na wspólną przyszłosc i miłośc , napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Jak tam Warszawianka z tym nauczycielem się rozwija? :)

"A dzięki w ogóle x tak Ci podziękował za lodzika? no sorry, ale raczej jak pierwszy nie przejawia zainteresowania to jedyna inna opcja w sytuacji wianuszka dziewczyn - pukanie dziur po kolei. ale widze, że Ci odpowiada sperma z pupy, cipki i dziurek do nosa, tygryski wolą suche rejony. studiujesz hydrotechnikę?