Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy on jest GEJEM?!?

Polecane posty

Gość gość

mam te podejrzenia od dawna, ale w sumie się nie znam, więc zapytam tutaj. spotykalam się z pewnym chłopakiem, można by rzec, że byłam nawet trochę zabujana, ale niedawno ta relacja się skończyła. ii nie żałuję, teraz, kiedy myślę na trzeźwo:D okazało się, że w przyszłości chce iść do seminarium.. kiedyś wspomniał, że pewien chłopak powiedział o mojej koleżance "ładna" . nie interesowałam się tym, ona też, bo ma innego. jednak niedawno zwróciłam na tego chłopaka niezwykłą uwagę, taki grzeczny, spokojny, no i przystojny, zadbany. okazało się, że to ten sam chłopak.. pare razy spojrzeliśmy na siebie, ale nie wiem, czy on może mnie kojarzyć... ogólnie wczoraj go zaprosiłam do znajomych i nie przyjął, a ja się trochę przejelam. nie jestem brzydka, podobam się facetom, nie wiem z jakiego powodu mógł nie zaakceptować głupiego zaproszenia. myślałam, że może tamten chłopak z którym się spotykalam, mógł mu o mnie coś mówić.. albo mu się aż tak nie podobam, ale ma w znajomych dziewczyny ze szkoły, które są paskudne... może to nie wynika z tego, że jest gejem, ale chyba faktycznie tak jest, chłopak nie lubi sportu, interesuje się fotografią, przyjaźni się tylko z dziewczynami, okazuje się, że do jednego z kolegów(bardzo ładnego) pisze o pierwszej w nocy, czy może do niego przyjechać pogadać, ma jakieś dziwne rozkminy nad sensem życia, jest taki wrażliwy i delikatny, i to mi się w sumie spodobało... a teraz, wspólnie z jego kolega dochodzimy do wniosku, że on może być gejem:(

Gość gość
a dziewczyno się przejmujesz,to tylko zaproszenie, nie myśl nad tym

Gość gość
no przejmuje się, bo o czymś to świadczy.....

Gość gość
te fb wam już całkiem mózgi wyprały :o dziecko, tych bredni się czytać nie da politowania dla twojej głupoty. chłopak jak widać wie co robi :classic_cool: i wcale mu się nie dziwię może listę znajomych traktuje jako listę osób, które ZNA, nie tylko z widzenia i "cześć"

Gość gość
czyli mam jeszcze u niego szanse?!