Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy zmienić pracę?

Polecane posty

Gość gość

Mój problem polega na tym, że nie mam pojęcia, czy zmienić pracę. W ciągu dnia wielokrotnie jestem o krok od rzucenia szefowi wypowiedzenia na biurko, a wielokrotnie myślę sobie, że w sumie jest całkiem fajnie i odchodzenie byłoby głupotą. Nie chcę spaść z deszczu pod rynnę. W skrócie: praca z językiem angielskim na słuchawkach, obsługa połączeń przychodzących OD klientów. Zarobki: na moje wymagania spoko. Atmosfera: rewelacyjna. Grafik: kijowy (praca zmianowa, często także w weekendy, więc na dobrą sprawę nie można się z nikim umówić na dłuższą metę, bo nie wiem czy akurat nie będę w pracy. Podsumowując: nie mam pojęcia, czy te moje nerwy i wahania nastrojów są typowe dla każdej pracy i narzekam tylko dlatego, że jestem leniem (a jestem), czy może świadczą o tym, że praca jest dla mnie nieodpowiednia i powinienem szukać innej.

Gość gość
Dodam, że najbardziej drażnią mnie telefony od klientów. W poszczególne dni, kiedy szef każe mi obsługiwać maile, czuję się o niebo lepiej.

Gość gość
Pracuję w angielskim sextelefonie.

Gość gość
Myślę, że to, czy zmienić pracę musi być bardzo dobrze przemyślaną decyzją. Sama nic więcej nie podpowiem. Mój szef strasznie lubi wprowadzać miliony unowocześnień, które początkowo dezorganizują pracę wszystkim ale ostatecznie wychodzą firmie na dobre, więc też wiele razy chciałam odejść, ale bardzo dobrze, że ostatecznie tego nie zrobiłam.