Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Z cyklu "zakochany facet". Czy byłby dla kobiety "niemiły"?

Polecane posty

Gość gość
to uważacie ze on udaje?

Gość gość
Poczytaj sobie o negach, autorko.

Gość gość
raczej napewno nie udaje

Gość gość
Czyli wg nie jest zakochany?

Gość gość
Proszę o sensowne wypowiedzi. Czy po tym co opisałam skreśliłybyście go jako zakochanego? Tak czytałam o negach

Gość gość
Pokazuje że nie do końca mu się podobasz. Dziwne że chcesz się spotykać z takim facetem!

Gość gość
Ile razy się spotkaliscie? Było coś więcej?

Gość gość
Ja mam 163cm i waze 62kg i nie uwazam sie za gruba!!! ale zyje za granica a tutaj duzo otylych kobiet jest, wiec czuje sie ok, a idzie mi w piersi wiec jest OK;). To jaki masz rozmiar biustu przy takiej wadze i wzroscie (jesli moge zapytac?), bo ja C, a jeszcze wczesniej miala D.

Gość gość
Nie wiem ale gosc wydaje sie ciut dziwny nie do konca moze mu sie podobasz albo On ma jakas niska samoocene ze wyskakuje czasem z takimi gadkami...a On jest w ogole przystojny? czy jaki? podrywacz?

Gość gość
Jest taki sredniak, ale fajny brunet i jest ok. Żaden brzydal. ogolnie nie było jeszcze seksu,ale było już blisko miedzy nami, czulosci, dotyki coraz odważniejsze, on mowi,ze uwielbia ze mna być blisko, do niczego mnie nie zmusza, uwielbia calować się, calowac mnie,pieścic, powtarza,ze chce ciagle sprawiać mi przyjemność, ze moglby 24 ha ze mną przebywać. Jest ok ale te pare niemiłych uwag,zaniepokoiło mnie Chyba szukam odpowiedzi na pytanie jak zachowuje się zakochany facet co do wyglądu zewnętrznego kobiety.. On twierdzi,ze go bardzo podniecam..

Gość gość
A rozmiar mam tylko B.

Gość gość
ja tez kiedys mialam B i mojemu mezowi nie przyszkadzalo teraz mam to C i jest ok, a D tez mu nie przeszkadzalo. z B latwiej jest ladniutki stanik znales, a z D to juz w ogole masakra, bo albo ma za grube ramiaczka albo poprostu rozmiaru nie ma....Moj maz to byl kiedys bardzo zakochany i bardzo mi pomagal, a sex to po 2 latach dopiero mielismy...:) tak jakos wyszlo ze nam sie nie spieszylo, a teraz jest czasami lepeij czasami gorzej, moze i cos wypomni o wygladzie, ale to szczerze czy cos doradzi, nie jest idealny ale idealow tez nie ma.

Gość gość
Ja p*****le, temat nie jest o cyckach!

Gość gość z Paryża
Gdybyście obydwoje byli zakochani to ten topik by nie powstał...

Gość gość
jak to nie?? facio wlasnie jej wytknal ze ma za male!! a B to normalny rozmiar, wiele dziewczyn takie wlasnie ma!!

Gość gość
to uważasz,ze oboje nie jesteśmy zakochani?

Gość gość
Nie.nigdy sam z siebie nie zaczal tematu o małych piersiach. ja sama rzuciłam tekst. Pozniej już mowil,ze to nie ma znaczenia jakie mam bo kocha we mnie wszystko

Gość gość
ee to jak on sam nie zaczal tego tematu to moze przesadzasz...wrzuc na luz :)

Ktoś wspomniał o negach i faktycznie jest taka grupa facetów, to praktykująca ja osobiście nie spotkałam się z czymś takim, ani też nie mam koleżanki na której, wrzucono by, to w praktykę....Ale negi są.