Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój kolega się powiesił :(

Polecane posty

Gość gość

Przez dziewczynę... Spotkałem kumpla i mi powiedział, że Marek się powiesił na strychu zostawiając list. Krwa down durny mógł do mnie zadzwonić, pomógl bym mu jakoś. Ech szkoda pisać :(

Gość gość
pewnie,że durny

Gość gość
Smutno mi sie zrobilo, bo to byl mój dobry kumpel KURWAAAA!!!!! durny debil!!!!!!!:(:(:(:(

Gość gość
właściwie to też mam podobny plan, mam faceta ale nie mozemy być razem i to jest coraz trudniejsze, jakoś nie wiedzę innego wyjścia tylko sznurek

Gość gość
i się krwa popłakałem teraz p**********y ten świat ;(;( tyle imprez razem, wygłupów na jeziorem z innymi kumplami itd i wszystko debil zj***l:(

Gość gość
Był miętki i głupi. Sam miałem podobne myśli po rozstaniu które było hardkorem ale jakoś tego nie zrobiłem

Gość gość
A mi nie jest przykro. Taki chuuj nie patrzy ze zrani innych totalny debilizm i robienie z siebie ofiary żeby każdy myslal jaki on biedny a tak naprawdę to niedługo każdy będzie sie z niego śmiał, z ta dziewczyna na czele

Gość gość
Ja to bym tą dziewczynę zadźgał za to a następnie nasrał na grób tego kolesia co się powiesił i później na jej grób.

Gość gość
Współczuję

gość dziś właściwie to też mam podobny plan, mam faceta ale nie mozemy być razem i to jest coraz trudniejsze, jakoś nie wiedzę innego wyjścia tylko sznurek " A moze lepiej mnie poderwać:classic_cool:?

Gość gość
Czarny Księżyc dziś nie będę ciebie podrywać, nikogo już nie będę, słabe to wszystko