Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pierwsze auto do 50k PLN

Polecane posty

Gość gość

Witam, właśnie stoję przed wyborem 1-ego samochodu.Proszę o doradzenie co do marki,modelu i wersji;)Będę jezdził miasto/trasa(40%/60%), od przyszłego autka oczekuję niskich kosztów utrzymania(paliwo,naprawy) i troszkę "kucyków", preferuję skrzynie automatyczną(właśnie nie wiem czy iść w dsg czy zwykłą, wiadomo naprawy) fajnie jakby było to autko min.2008r.Poniżej dam dwa linki do autek znalezionych przeze mnie. http://allegro.pl/audi-s-line-a3-pelana ... 96964.html i http://otomoto.pl/oferta/skoda-fabia-rs ... yBwor.html Myślałem też o VW Scirocco i civic'u viii 1.8 V-Tec, ale nie znalazłem nic godnego uwagi.

Gość gość
chyba cie p***********o .. Za 50 k lepiej kupić nowe auto z salonu niż jakieś wypierdziane g****oo po dziadku z wermachtu

Gość gość
pierwsze auto to max 10tyś powinno być nie więcej, i tak będzie rozwalone przez nieuważną jazde

Gość gość
Bez takich odpowiedzi o kasowaniu autka, mam tyle $ajsu na przeznaczenie na autko i chcę je wydać, a za 50k to nowe g****o "basic'owe" z salonu z pierdziawką 1.0 60km można kupić...

Gość gość
stare g****o z przekręconym licznikiem z 360 tys na 180 tys . Kupuj , Polak rodzi się głupi i zdycha głupi

Gość gość
tylko w PL takie cuda, ja prdl

Gość gość
Ja tu pytam o rawdę a nie kupuję stare g****o(5letnie), z przekręconym licznikiem, podawajcie modele...

Gość gość
autosan z mpk, czasem wysprzedaja złom dla iditów, bierz i łap okazje.

Gość gość
czasem można zamiast innego auta wybrać po prostu inną formę finansowania - w moim przypadku to rozwiązanie się sprawdziło, fajną ofertę w tym zakresie ma smart Center Warszawa chociażby - nowy smart w cenie "kawy i ciastka" - www.warszawa.smart-center.com