Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przekręty walutowe

Jak to możliwe że funt jest taki mocny?

Polecane posty

Gość przekręty walutowe

przecież brytole to debile, kto manipuluje walutami robiąc niewolników z reszty świata przez osłabianie walut??? statystyczny brytol nawet butów nie potrafi sobie zawiązać i ich waluta jest taka mocna??? bo niby jaki powód tego?

Gość gość
Jesteś ograniczony i tyle. boli Cię to, że funt się teraz umacnia, bo jeszcze niedawno pisałeś że jakiś prorok mówił że w 2017 czy tam 2018 toku funt będzie równał się 3 złotym... :D :D i się po-my-li-łeś.

Gość gość
Kocham Cie UK i dziekuje za wszystko.:)

Gość gość
My brytyjczycy dobrze znamy wartość i potęgę naszej waluty. Cały świat chce £, £, £, £!

Gość gość
Jest mocny bo nie oddali polskiego złota po wojnie. Ale my Polacy odbieramy teraz to co nam sie nalezy i wysylalmy funty to PL. Tak było i bedzie. Caly swiat ucieka z GB. Banczki juz zaczeły. Brytole beda żreć tynk a szczuropolaczki na wygnaniu razem z nimi hyhy.

Gość gość
może i Ty wysyłasz funty do Polski, bo ja nie. na początku owszem sypnęło się trochę rodzicom, pierwsze 2 lata pobytu czy coś, dostali jak potrzebowali po ok 600 funtów mniej więcej, na parę. jak postanowilimy jednak sobie troche świata zobaczyć a nie tlyko Polska Polska, to zaczęliśmy wydawać na zwiedzanie podróze. poza tym chcemy też coś sobie odłozyć a nie jesteśmy od "wysyłania". i tak jestesmy w Polsce co roku, czasem 2x do rok uale zwykle raz na rok, na 7-10 dni i wydajemy wtedy zwykle z 400-500 funtów. starczy polskiej gospodarce.

Gość gość
Jestescie od wysyłania i bedziecie.. Taka wasza rola osrusy. Macie splacic wykształcenie. PL wyglada dzis piekniej niz uk.

Gość gość
debilu, za moje wykształcenie płacili rodzice a ja miałam stypednium naukowe 3 lata z pięciu wiec wtedy prawie nic od nich nie musiałam dostawać ale do głupiego nic nie dociera... papa :)

Gość gość
Nic nigdy nie wyslalam do PL, nie byłam w tym kraju ponad 10 lat a za wykształcenie płaciłam w UK. A teraz ujadaj, ciulu, z zazdrości. Złotówka znowu pada na ryj a ty chwal się dalej że masz aż 2k zlotych ahahahah

Gość gość
Bingol ryje za 2.000 zł i wydaje mu się ż pana Boga za nogi złapał. Co za kretyn!

Gość iluzja wartości
Waluty to przekręt tysiąclecia, używane do kontroli i zniewolnienia lemmingów wierzących w ich wartość.

Gość gość
Ta 2000 ale groszy bingol cwel dostaje kieszonkowe od matki co miesiac czyli 20zl miesiecznie BUAHAHA.:D

Gość gość
Zazdroscicie mu dzbany, ze mieszka sobie wPolsce i nie musi sie tulac po swiecie jak wy. Boli? Ma bolec!!!

Gość gość
Wspolczujemy przyglupie.:D naucz sie odrozniac wspolczucie od zazdrosci tepaku

Gość inflacja was zjada
tępaki myślą że waluty to wartość, co za debile

Gość gość
No, ma racje. Podrozowanie po swiecie, spedzanie czasu w innych krajach, odkrywanie innych Kultur i oderwanie od polaczkowych wiesniaczkow to prawdziwa katorga. Oj jak tesknie, oj jak tesknie. Olaboga. :D Juz sie pakuje zeby zamieszkac spowrotem w obludzie katolickiej pracujac za bezdurno na smieciowej umowie. Nie moge sie doczekac.

Gość gość
Brytole tak jak nazisci nakradli sie w 2 wojnie swiatowej. To taka sama patologia jak nazisci i sowieci.

Gość gość
Nasze £££££ każdy chętnie przyjmie a zł? No cóż - podrzędna waluta niewiele warta i cały czas idzie w dół. Największą bekę mam z tych frajerów z wzięli pożyczki we frankach szwajcarskich. Tu dopiero się okazało ile warta jest ta wasza śmieszna nadwiślańska waluta dumnie zwana zł. BueheheheBiehehehe!

Gość gość
Eee polaczki-cebulaczki. Ledwie was oderwali od pługa a wasze piniądze coraz mniej warte. Nie to co nasze wspaniałe, brytyjskie £££££££££.

Gość gość
Każdy, kto choć troche sie zna na finansach, ekonomii itd - wie, że złotówka jest mało znaczącą walutą. najwazniejsze i nasilniejsze waluty światowe to dolar amerykański (zastąpił parytet złota po wojnie) , euro, frank szwajcarski, funt brytyjski, jen japoński, czasem sie jeszcze wymienia dolar kanadyjski , dolar australijski, oraz (rzadko) bywa też wymieniana waluta Chin i RPA. przykro mi, nie ma tu złotówki. i nie będzie nigdy.

Gość gość
Zloty jest mocna waluta w UE swinio. Za 50lat bedzie wazniejsza niz funt kiedy wyprzedzimy uk. Tak nam dopomoz bog i tak bedzie. A uk bedzie błagał o przyjecie z powrotem do UE:D:D

Gość gość
Goowno prawda. Bingolska prawda.

Gość gość
Bingol, za 50 lat to ciebie juz nie będzie. I PL tez nie będzie jak tak dalej pójdzie jak jest. A GB i £££££ będa rzadzic światem tak jak i dziś to robia.

Gość gość
Swinio, kto to jest bingol. Moja babka jadla zdrowo wiejskie kielbasy kwasne mleko boczek ze smalcem i dozyla 90lat. I ja tez dozyje tyle bo nie jem tego syfu co wy.Nie to co wy przyglupy co dozyjecie max 60. Gnij w uk pokrako losu.

Gość gość
Nie bingol. Niestety. Nie dożyjesz, bo zawiść cię toczy jak rak. Wróżę ci rok, góra dwa I żadne kwaśne mleko ci nie pomoże. Syf muzgu już cię toczy. Ale staraj się polski osrańcu bo mamy tu z ciebie niezła bekę.

Gość gość
muzgu:D :D co za matoł po wsbdzecie:D BUHEHEEEEEEEEEEEEEEEE

Gość gość
Ale rację ma I dobrze pisze.

Gość Anna londyn
Dokladnie, wuefista dobrze pisze

Gość gość
Nie, nie niedorobiony wuefista, tylko smarkacz na garnuszku matki, bingol. Niedorobiony wuefista byl pierwszy, chłoptas bingol podchwycił jego wypociny, ale mozna ich rozrożnic :)

Gość gość
ta sama osoba tylko zmiena style:D