Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy zawsze sprawdzało sie,że zazdrosny facet ...sam zdradzal?

Polecane posty

Gość gość

Pomijam fakt,ze zazdrość to niepewność. Chodzi mi o statystyki. Jest to post skierowany do kobiet, które miały zazdrośników facetów....a potem okazywało się,ze "on sam miał na koncie '' zdrady?

Gość gość
w moim przypadku tak było. zazdrośni ludzie zdradzają niestety często

Gość gość
W moim facet mial na koncie nieślubne dziecko, a jego kontrolowanie dotyczyło szczególnie ludzi, z którymi sie zadawalam - czy przypadkiem od kogoś ta tajemnica się nie wyda.

Gość gość
Coś w tym jest. W moim pierwszym związku facet miał paranoję zazdrości i straszne kompleksy. wciąż mnie sprawdzał(pocztę,telefon),pisał do mnie z obcych numerów gg lub tel aby spradzić czy połknę haczyk. Kiedy zaczęłam pracę jako kelnerka przychodził jako klient i obserwował moje zachowanie!!! po pracy opieprzał ,że byłam dla kogoś zbyt miła,za dużo się uśmiechałam ...a poźniej okazało się że od roku mnie zdradzał,regularnie spotykał z koleżanką z pracy. Drugi chłopak z jakim się tylko spotykałam(nie bylismy nawet w zwiazku) przebił go bo potrafił w ciągu dnia puszczac mi sygnały aby sprawdzac czy mam zajęty telefon a jak raz miałam(rozmawiałam z bratem)to próbował we mnie wzbudzić wyrzuty sumienia!!! że on poswieca mi swoj czas a ja co? ;-D Potem okazało się ze ukrywal przede mna fakt,ze ma dziecko i jest rozwodnikiem,który nadal liczy na odbudowanie zwiazku z jego matką...po takich zagrywkach mialam na bardzo dlugo dosc facetow. Jak wy mozecie tak kłamać? ;-/

Gość gość
Ja nie jestem zazdrosny wiem ze kobiety wspolczesne to qrwy i kazda zdradzi dlatego apeluje o seks bez zobowiazan i strajkom przeciwko slubom

Gość gość
To prawda. Taki zachowuje sie agresywnie i zarzuca kobiecie zdradę. Przchodzilam to z mezem. Zdradzal.

Gość gość
Mezczyzni nie bez powodu panimuja jak kobiety sie puszczaja kazda

Gość gość
Potwierdzam. Od każdego mężczyzny z którym byłam w związku (było ich 3) słyszałam wielokrotnie "i tak wiedziałem że kiedyś mnie zostawisz". Finalnie to oni jako pierwsi mnie zostawiali. Jeden nawet jeszcze w trakcie związku już coś kombinował na boku z innymi kobietami.

Gość gość
Tak,mój były był zazdrosny- potem okazało się ze ma żonę i dziecko i cały czas mnie oszukiwal

Gość gość
nie zawsze jak facet jest zazdrosny to zawsze mu zależy na dziewczynie

Gość gość
Bardzo częste. Dziewczyna w porządku, a facet nie i wykonuje projekcję. Do tego im głupszy, tym bardziej nie rozumie, że go to tylko demaskuje. Zazdrość obnaża brak miłości do kobiety. Nie nazywajmy pożądania, oskarżania i kontroli miłością. Nic bardziej mylnego.

Gość gość
15:27 Jesteś ignorantem. Nie zdradziłam i nigdy nie zdradzę. A ty sobie oceniaj innych podług siebie samego, zdradzaczu.