Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

slub z obcokrajowcem

Polecane posty

Gość gość

czy macie jakieś doświadczenia ze związkami z obcokrajowcami? poznałam wspaniałego chłopaka,miłego, skromnego i pracowitego jest starszy ode mnie o 2 lata spotykamy się od 9 miesięcy, ja też już najmłodsza nie jestem i ostatnio zaczął przebąkiwać o ślubie, wiem ze go kocham za to jaki jest,za oczy,usmiech..za wszystko moja rodzina nie jest niestty zadowolona ale to nie oni spedza z nim zycie tylko ja.. czy macie jakies doswiadczenia?

Gość gość
prosze o pomoc

Gość gość
kolejna tania polska scierka zdychaj brudna szmato

Gość gość
a dlaczego rodzina nie jest zadowolona? boi się, że wyjedziesz, czy z innych powodów, ja jestem w takim związku

Gość gość
dlaczego mnie obrażasz? nie znasz mnie, nic o mnie nie wiesz. Rodzice również go nie znają ale uważają że z tego nic nie będzie, że on szuka tylko korzyścii ze skonczy sie i tak na tym ze przyjde do nich po pomoc..niewiem jak im wytlumaczyc ze ten czlowiek robi wszystko by im zaimponowac.. wiem ze on mniekocha i chce wziac ze mna slub bo to ona na niego napiera a nie ja

Gość gość
w przypadku polskiej "kobiety" są 2 opcje: arab czy murzyn?

Gość gość
nie ważne jakiej jest narodowości,obcokrajowiec to obcokrajowiec...o co wam chodzi? prosilam o rady

Gość gość
Radze tobie tylko jedno byle nie murzyn, arab i muzulmanin bo to bedzie koniec wolnosci i czlowieczenstwa.

Gość gość
dodam jeszcze, że jest Egipcjaninem, a ja będę już jego trzecią żoną, może dlatego rodzina go nie lubi, przecież on mi tych dwóch żon tu nie przywiezie :)

Gość gość
nawet się nie chce przyznac ha ha czyli wiadomo ze islam :D

Gość angle
gość dziś u mnie akurat dziwnym trafem biały rodowity Brytyjczyk po studiach

Gość gość
Kolejne durne prowo, albo coś nie tak skoro wahasz się przed tym "szczęściem" z obcokrajowcem, rasy lepiej nie ujawniać, czyli...

Gość gość
Tak, mamy doświadczenia, Rutkowski był potrzebny.

Gość gość
tu autorka. Nie ma różnicy jakiej on jest narodowości, czy brytyjczyk jest lepszy od np pakistanczyka czy nawet chińczyka ? pytałąm o ogół doświadczenia. Ja W NIEGO WIERZĘ ALE NACZYTAŁAM SIĘ TROCHĘ, narazie jest super, a wiem że miłość zaślepia, takich decyzji nie podejmuje się w ciemno.

Gość gość
aha i co za glupi podszyf. On nie ma żadnej żony, gdyby miał wiedziałabym o tym

Gość gość
czy brytyjczyk jest lepszy od np pakistanczyka czy nawet chińczyka x lol idiotka ,jesli bys miała trochę rozumu to byś wiedziała ze nie chodzi o to kto lepszy

Gość gość
napisz jakiej jest narodowosci

Gość gość
Czyli pakistaniec,gratuluje

Gość gość
no dobrze, mój chłopak jest chińczykiem wyznania muzłumańskiego. Nie wiem jak się ma jego wyznanie do kraju w którym mieszkał całe życie a tam( Hong Kong) muzłumanizmu nie maprawie w ogole.. dlatego tez mam nadzieje ze nie jest taki jak reszta tych muzlumanow

Gość gość
A co z jego dwiema poprzednimi zonami?

Gość gość
nie ma zadnych zon, to byl podszyw

Gość gość
no dobra... to juz sie wam przyznam, ma tylko jedna zone, ale chodzi w burce wiec seksu nie bedzie z nim uprawiac, on bedzie tylko moj.

Gość angle
gość dziś tu autorka. Nie ma różnicy jakiej on jest narodowości, czy brytyjczyk jest lepszy od np pakistanczyka czy nawet chińczyka ? ma znaczenie, chodzi o ten sam, podobny lub diametralnie różny krąg kulturowy, styl życia, nawet wyznanie, ja nigdy nie związałabym się z muzułmaninem, mimo że nie jestem praktykująca