Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mogą zrozumieć mojego chłopaka.

Polecane posty

Gość gość

Gdy zaczęliśmy ze sobą chodzić ja dziewica on prawiczek i gdy dochodziło do tematu seksu on schodził na inny temat. Przycisnęłam go i wyznał że chciałby bym stała cnotkę z jego kolegą który jest doświadczony. Ale dalej będziemy ze sobą. Podobał mi się mój więc się zgodziłam. Przyszedł z kolegą nie był tak ładny jak mój chłopak ale gdy się rozebrali to mie przeszły ciarki takiego miał dużego mój ma mniejszego. Potrafił mnie rozgrzać i miałam mokro gdy próbował we mnie wejść. Wbił się mocno lecz nie do końca bo się nie zmieścił. Szybko miałam orgazm a on przerwał i chciał bym zrobiła mu loda by nie robić krzywdy . Kazałam umyć członka od krwi a w tym czasie poprosiłam by mój chłopak we mnie wszedł. Miał szybki finał ale chciałam by mnie przytulił i tak lezeliśmy a kolega przyszedł i włożył mi do ust nigdy nie robiłam loda wiec sam mi posuwa w w ustach aż miał wtrysk. Zaczęłam połykać i w tym czasie mojemu chłopakowi stanął drugi raz i wtedy mieliśmy długi wspaniały stosunek. Dlaczego chłopak chciał by kolega mie rozdziewiczył?

Gość gość
skąd się takie idiotki biorą ??? haha :) idź do książek dziecko, a nie zaśmiecasz forum takimi śmieciami

Gość gość
To jest fantazja jakieś starej panny która od 10 lat nie widziała penisa

Gość gość
Nie starej pany, ale jakiegoś gimbusa, albo starego dziada prawika który trzepie sobie pod takie teksty.

Gość gość
Wcale się nie dziwię bo moja przed ślubem dopięła do trójkąta z kolegą ale już nie była dziewicą.