Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwne zachowanie psa.

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam problem z psem. Od dłuższego czasu dziwnie się zachowuje. Nie chce jesc, jest coraz chudszy, probowalam już wszystkiego, podsuwałam mu mieso do zjedzenia, sucha karme i nic. Co jakiś czas dziwnie 'cmoka', strasznie smierdzi, mimo ze go kapalam jakiś czas temu. On już ma ponad 10lat, wzielam go ze schroniska. Kiedys był taki szczęśliwy, z checia wychodzil na spacery a teraz nic. Kleszcza na pewno nie ma. Wiem ze powinnam pojsc z nim do weterynarza, ale mnie na chwile obecna nie stać na niego. Blagam pomóżcie jakos.

Gość gość
Przygotowuje się do zdechnięcia. Ty też się przygotuj.

Gość gość
Proszę ić z nim jak najszybciej do lekarza,może coś ma z zębami, pokaleczona mordę W środku. Proszę ić do doktora.I odtobaczaj go co 3 miesiące, bo będzie cały W glistach od środka .On tez czuje,może go boleć a ty mu nie pomagasz,z twojego powodu bedzie cierpiał, wiedzialas chyba ze pies kosztuje bo to nie miś pluszowy

Gość gość
Zwierzęta często ukrywają, że coś je boli. Jeśli piesek jest starszy, a leczenie będzie zbyt kosztowne, to chociaż przygotuj go na odejście. Środki przeciwbólowe nie są bardzo drogie - ale to muszą być środki dla zwierząt, nie dla ludzi. Nie pozwól mu cierpieć. Jesteś wspaniałą osobą, skoro wzięłaś zwierzę ze schroniska. Bądź dla niego do końca wspaniała.

Gość gość
nie wiem nad czym się zastanawiasz idź od razu do weterynarza, w tym momencie chodzi przecież o to żeby mu pomóc. To weterynarz zadecyduje czy psa da się wyleczyć . Nie piszesz skąd jesteś jeśli mieszkasz niedaleko Gdańska to polecam gabinet do którego my chodzimy http://naszalecznica.pl/, świetni weterynarze.

Gość gość
Jeśli tak się dzieje, to w żadnym wypadku nie można zwlekać i trzeba jak najszybciej iść z pieskiem do weta. Ja zawsze chodzę do http://wetfranciszek.pl/ , to naprawdę pomocna lecznica.

Gość gość
Musisz jak najszybciej iść z pieskiem do weta. W takim przypadku nie ma na co czekać. Ja ze swoim często chodzę do http://medi-vet.com.pl/ i zawsze bardzo mu pomagali.

Gość gość
Jak nie masz pieniędzy to weź chwilówkę, to tylko pieniądze, a chodzi o życie przyjaciela.

Gość gość
Za każdym razem jak jest problem to pojawia się banda spamerów. Ja się nigdy do tak reklamowanych jednostek nie udam, bo to od razu śmierdzi slabizna, brakiem klientów i cwanymi praktykami dojenia kasy z frajerów.