Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzieci

Polecane posty

Gość gość

Hej Dziewczyny. Mam problem. Mam 4 dzieci. Mieszkam w bloku. Wiadomo jak to dzieci w wieku 1, 2, 6 i 8 potrafią dać w kość i szaleć po mieszkaniu. Mieszkam tutaj od urodzenia. Ale dzisiaj uklękłam jak zobaczyłam kartkę na swoich drzwiach. Wprowadziły się obok 2 studentki. Miałam naklejoną taka kartke: "Konie należy trzymać w stajni, nie w mieszkaniu. Proszę dać sąsiadom żyć i zapanować nad hodowla!" Pomóżcie. Nie chce tego tak zostawić. Myślę czy coś napisać i nie nakleic na swoim piętrze. Nie im na drzwiach tylko na piętrze gdzie mieszkam. Co mam robić.

Gość gość
od 6 do 22 spraw by Twoje dzieci ze zdwojona energią tupały, skakały, cieszyły się. przestrzegaj tylko godzin. żadnych kartek. olej je.

Gość gość
i mialy racje ze naklejily , jak biegaja jak bydlo , a inni ludzie maja to znosic i nic sie nie odzywac

Gość gość
co masz robic , bachory uspokoic , jak ktos w bloku trzymalby psa i by wyl ten pies ciekawe czy by ci to odpowiadalo

Gość gość
mamy tak mały metraż że dzieci nawet się nie rozbiegną. Na całej powierzchni mieszkania są dywany. Dzieci są w domu tylko od 17 po szkole i żłobku i spać idą o 20. A jak Studenciki robią codziennie imprezy to trzeba tolerować tak?

Gość gość
Zdaje mi się że wszyscy co się tutaj wypowiadają nie mają dzieci tylko są studentami którzy myślą że do nich świat należy i że są najważniejsi