Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kłucie w klatce piersiowej

Polecane posty

Gość gość

Witam. Od paru lat często odczuwam kłucie po lewej stronie klatki piersiowej zawsze w pozycji leżącej. Czym to może być spowodowane?

Gość JEX
Za mało danych. Jelito grube? Trzustka? Jeśli stęchły stolec to np. małe PZT. Badaj ketozę dobowo bo ona też powoduje kłucia ale i duszności gdy większa. Zwłaszcza od 30min do 5h po posiłku.

Gość JEX
Po posiłku. Ale nie tylko. No i serce. Ale im więcej różnych objawów wskażesz lekarzowi to uzna że masz coś z głową.

Gość JEX
Niestety takie są realia. Jeśli to trzustka to naturalne produkty antyzapalne i antybajteryjne dużo dadzą. No i dieta. Niesmażone. Gotowane i czasem pieczone. Zero ostrego.

Gość fak55
Mnie również kuło w klatce piersiowej, ale byłam wtedy lekko otyła i to właśnie było przyczyną zaczęłam dietę 1200kcal do tego dużo ruchu i suplementacja African Mango http://szczupla-kobieta.pl i gdy waga mi spadła kucia w klatce ustąpiły!

Wspomniałaś/-eś jedynie o kłuciu w klatce piersiowej po lewej stronie. Przez Internet nie da się postawić diagnozy ani tym bardziej stwierdzić, skąd te dolegliwości bólowe. Proponuję udać się do lekarza pierwszego kontaktu i powiedzieć o objawach. Lekarz skieruje na odpowiednie badania. Pozdrawiam!

Gość JEX
Pani mgr Kamila ma tylko w jednym rację. Przez internet nie da się postawić diagnozy ale dieta nie zaszkodzi. A właściwie odpowiednie wyżywienie, bo 1200kal to mało. Lepiej jeść częściej tyle że mniejsze porcje. Co do lekarzy, to odpowiednie badania nie zawsze udaje im się zlecić. A schorzenia utajone mają to do siebie że można ich nie wykryć. Gugle: kwasica utajona. Gugle: OZT pośmiertnie mp.pl Acz do lekarza trzeba iść.