Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co o tym myslicie?

Polecane posty

Gość gość

Mój byly po 2 miesiacach od zerwania i obustronnego milczenia... wczoraj koło polnocy zadzwonil :O Tylko pytanie po co bo on ma juz nowa.. Tak czy siak nie mam zamiaru do niego oddzwaniac czy nawet uważam, ze powrot do niego juz nie ma sensu, ale zastanawiam sie po co dzwonił? Po pijaku? Nie mam pojecia ale mnie to troche zdziwilo...

Gość gość
Moze sie poprostu pomylil :D

Gość gość
Może, ale nie sądzę bo jakos nie zdarzaly mu sie takie pomylki... bardziej stawiam na to ze byl moze pijany

Gość gość
Było odebrać to byś wiedziała po co dzwonił

Gość gość
Już spałam , wiec nawet nie slyszalam ,ze dzwonil, ale nawet jakbym widziala, ze dzwoni to nie wiem czy bym odebrala... w sumie to chyba to jest już bez sensu bo to byl straszny cham wobec mnie no i porzucil mnie bez slowa dla nowej :O 2 miesiace temu.. W ogole ta nowa nie wie, ze on prawdopodobnie krecil z nami na dwa fronty przez kilka miesiecy ( tak by wynikalo) , ale nie bede sie wtracac do ich zycia czy jej informowac, poza tym mam już nowego "adoratora" choc narazie nie chce sie wiazac, zrobie sobie przerwe ;) Ale bylam troche zdziwiona jak zobaczylam to polaczenie, moze on myslal, ze za nim rozpaczam itd. Było mi przykro, ale uznalam, ze skoro byl dla mnie taki chamski to moze dobrze sie stalo bo jeszcze jestem mloda i moge sobie ulozyc zycie