Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gościuuu

Czy ktoś korzystał z usług firmy PierzDywan.pl?

Polecane posty

Gość Gościuuu

Witajcie, mam drogi dywan, który zaplamiłam sosem. Po prostu... talerz spadł na podłogę, teraz dywan nie chce się doprać. Trę od godziny a plama nadal jest. Czy lepiej oddać go w ręce profesjonalistów? Słyszałam o firmie PierzDywan.pl Proszę poradźcie, czy warto im zapłacić?

Gość znawcadywanów
Witaj, co do Twojego problemu... jeśli miałabym się męczyć i trzeć dywan 5 godzin to wolałabym go oddać w ręce profesjonalistów. Pytasz o PierzDywan.pl, wystarczy wejść na ich stronę: http://pierzdywan.pl/ i zobaczyć proces, któremu poddany jest dywan. Mi to wystarczyło, aby się przekonać.

Gość gość
Warto im zaufać. Dzięki maszynom jakie mają dywan jest tak czysty że wygląda niemal jak nowy a ręcznie nigdy byś tak nie doczyściła. Masz czysty dywan, bez wysiłku i za niewielkie pieniądze.

Gość gość
Fajna firma. Polecam! Wiedzą jak się gruntownie zająć czyszczeniem dywanu a cenowo też jest bardzo fajnie w porównaniu do efektu.

Gość gość
Tak, tak, tak. Na pewno warto im zaufać bo wiedzą jak fachowo podejść do sprawy czyszczenia dywanów. Dzięki ich usługom dywan wygląda prawie jak nowy.

Gość gość
Tak, pierzdywan.pl to bardzo dobra pralnia. Znają się na czyszczeniu dywanów i mają do tego profesjonalne maszyny.

Gość gość
Tak, firma pierzdywan.pl bardzo dobrze sprawdza się w praniu dywanów. Dzięki ich specjalistycznym maszynom dywan jest tak czysty jak sama ręcznie nigdy bym tego nie zrobiła.

Gość Ilona Bogucka
Wow, ile pozytywnych opinii o tej pralni. Ja też musze dorzucić woją. Przyszłam do nich z bardzo poplamionym dywanem. Używałam chyba wszystkiego ale czego bym nie robiła, plama nie chciała zejść. Dywan był drogi, poza tym miał dużą wartość sentymentalną. Na szczęście wyprali i teraz jest jak nowy! :) Są super!

Gość gość
Jeśli chodzi o tę pralnie, to ja też jestem zachwycona. Piorą szybko, dobrze, starannie i tanio. Można liczyć na pełen profesjonalizm a także czystość dywanu niemal do połysku. Baliśmy się, że dywan będzie trochę zmechacony; nic z tych rzeczy. Wszystko było ok.

Gość gość
Tak, tak, tak. Tak, tak, tak. PO co płacić za reklamę

Gość gość
Tak ich usługi są naprawdę skuteczne, z całą odpowiedzialnością mogę polecić usługi firmy pierzdywan . Polecam :-)

Gość gość
Myslę, że przy mocniejszych zabrudzeniach nie warto inwestować w chemię z Tesco, bo nie zdaje to do końca egzaminu, a jeden dywan już zniszczyłam w ten sposób. Nauczona doświadczeniem korzystam z tej pralni, bo wyśmienicie piorą i do tego odkurzają, a efekty tych prac są bardzo zadowalające, a po przeliczeniu kosztów wychodzi, że takie usługi są jednak tańsze niż samemu czyszcząc. Polecam!

Gość gość
Oddałam tam dywan, nie usunęli plamy ale kasę wzięli, tej plamy się nie da usunąć ale czyściliśmy i zapłata się należy reszta dywanu slni, taniej jest wypożyczyć odkurzacz piorący.

Gość marek452
Korzystałam. Poradzili sobie z plamą na moim dywanie, gdzie inni nie mogli sobie poradzić., a wierzcie mi korzystaliśmy już ze wszystkiego. Polecamy!

Gość gość
Po ostatnich urodzinach syna dzieci niesamowicie zabrudziły dywan sokami zwłaszcza typu z marchwi. Dywan wyglądał fatalnie. Długo się nie martwiłam, bo sąsiadka dała namiary na tą pralnie, która pierze w krótkim terminie i nawet się zdziwiłam, ze tak tanio. Polecam!

Gość gość
Przez wiele lat prałam dywany ręcznie na zasadzie, że wyrzucałam dywany na trawnik. Do ręki firankę namoczoną płynem i się szorowało. Była to mozolna praca i nawet dawała nie złe efekty, ale z wiekiem trochę reumatyzm zaatakował i już się tak nie mogę schylać. Prościej jest dać dywany do tej pralni, gdzie za kilkanaście złotych dobrze wypiorą, a człoiek zaoszczędzi czas. Jeszcze nie narzekałam na żaden wyprany dywan od nich. Były w porządku!

Gość gość
Jakiś czas temu przyjrzałem się bliżej kwestii pralni w mojej okolicy i było tego kilka no to podzwoniłem pytając o oferty i ceny. Najbardziej przypadła mi do gustu oferta handlowa pralni pierzdywan, bo mieli jasny i klarowny cennik, a to, co kilka razy wyprali wygląda bardzo dobrze. Polecam! Fans Śląsk Wrocław

Gość gość
Nie pierzcie dywanów w Vaniszu! Dywan to droga kwestia i warto oddać w ręce profesjonalistów z pierzdywan.pl.

Gość gość
Ja współpracuję z pralnią pierzdywan od dłuższego czasu i piorą dla mojego przedszkola dywany i maty dywanowe. Na jakość wykonania usług nie mogę narzekać, bo trzymają się terminów a dywany są ładnie odświeżone i posiadają przyjemny zapach. Ogólnie to była jedna z najtańszych usług w mieście i dobrej jakości. Polecam!

Gość gość
Korzystałem już z kilku pralni na przełomie kilkunastu lat w kwestii prania dywanów i wykładzin. Różnie z tym bywało, ale nie do końca byłem zadowolony z długch terminów i zbyt wygórowanych cen. W końcu na trafiłem na pralnie pierzdywan, gdzie czyszczą błyskawicznie dywany a ceny mają wyjątkowo przystępne. Jakość oczywiście bardzo dobrza. Polecam!

Gość gość
Wszystkim co zależy na dobrej jakości wypranego dywanu a do tego nie drogo to polecam sprawdzone już Pierzdywan. To bardzo nowoczesna i zmechanizowana pralnia, która ma krótkie terminy i za nieduże pieniążki jest w stanie wyprać praktycznie wszystko co jest związane ze słowem dywan. Za każdym razem jak odnieram wyprane dywany, to jestem zadowolona. Polecam!

Gość gość
Pralnię Pierzdywan poleciła mi siostra, która już wcześniej korzystała z ich usług a także pokazywała wyprane dywany i to mnie przekonywało, że warto dać własne dywany do gruntownego odświeżenia. Bardzo profesjonalnie się zajęli wszystkim i w krótkim czasie mogłam się cieszyc. Dobrej jakośc***achnących i wypranych dywanów. Polecam!

Gość gość
W kwestii jakości wypranych dywanów w tej firmie nie mam żadnych zastrzerzeń. Wyglądają bardzo dobre. Nie są zmechacone i mają dosyć przyjemny zapach. Do tego usługa wykonana w miarę szybko i tanio. Czego więcej oczekiwać? Polecam!

Gość gość
Miałam tłustą plamę na dywanie. Woziłam dywan po różnych pralniach we Wrocławiu. Dopiero w PierzDywan mi pomogli. Polecam!

Gość gość
Korzystałam z pierzdywan i polecam!

Gość gość
Ja również korzystałem. Usunęli naprawdę trudna plamę. Śladu nie widać.

Gość gość
U mnie usunęli zapach ppo kocie, który niestety narobił na dywan. Super Pierzdywan sobie poradziło.