Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do mężczyzn. Czy potrafilibyście zaakceptować kobietę po ciapatym?

Polecane posty

Gość gość

Opinie kobiet mnie nie interesują.

Gość gość
NIGDY. Tylko dziewice

Gość gość
Tak, moja żona była w trzy letnim związku z Tunezyjczykiem kiedy mieszkała we Francji.

Gość gość
Nigdy przenigdy! TFU!... Sex z ciapatym upadla czlowieka gorzej niz sex ze zwierzeciem. Zwierze przynajmniej nigdy nie zostanie islamista.

Gość gość
Moja żona jest wiary katolickiej. :O

Gość gość
Ciapaci to kozojepcy więc seks z ciapatym należy uważać za równoważny seksowi ze zwierzęciem. Ohyda :O

Gość gość
Przecież wielu facetów pewnie miało kobiety po ciapatych czy ciemnoskórych. Pewnie nawet o tym nie wiedzą

Gość gość
Głupi jesteś.

Gość gość
gość 17:18 Kto jest głupi?

Gość gość
a dlaczego już nie jesteś z ciapatym ?

Gość gość
Nigdy w zyciu.

Gość gość
Jestem mężczyzną.

Gość gość
nie mogl bym calowac ust ktore wczesniej splamily sie ciapatym gufnem bleeee

Gość gość
gość dziś Tak, moja żona była w trzy letnim związku z Tunezyjczykiem kiedy mieszkała we Francji. Nie brzydzisz się jej?

Gość gość
Po pierwsze, wiadomo, że muzułmanie traktują swe kobiety gorzej jak szmaty więc każda kobieta, która sama z siebie dobrowolnie wiąże się z muzułmaninem musi być piertolnięta. No musi być, innego wytłumaczenia nie ma. Po drugie, muzułmanie to kozojepcy jak ktoś wyżej wspomniał. Kobieta która wpuszcza między nogi kootasa który wcześniej był wpychany w kozę musi nie szanować swej godności. Brak szacunku do siebie samej idzie często w parze z byciem piertolniętym o czym pisałem wyżej.

Gość gość
uwaga - wszelkie rasistowskie i prohitlerowskie posty pisze jakis lewak. Moze nawet zyd chcacy udowodnic jacy Polacy to antysemici i rasisci. Nie wierzcie w to.

Gość gość
A czemu nie? Jestem realista i wiem, ze obecnie malo kobiet jest dziewicami. Nie ma co sie ludzic ani popadac w fantazje. Poza tym przeszlosc kobiety mnie nie interesuje dopoki ja dla niej jestem najwazniejszy. :]

Gość gość
gość 19:27 tu nie chodzi o bycie dziewicą ani nawet o specjalne grzebanie w przeszłosci ale jest chyba jakas granica upodlenia się...

Gość gość
Nigdy

Gość gość
Na pewno chętniej niż po Polaczku idiocie, z wąsami i śmierdzącą gębą.

Gość gość
@ gość dziś Na pewno chętniej niż po Polaczku idiocie, z wąsami i śmierdzącą gębą. x Odezwala sie dajaca ciapaty wywloka i kurfa :D

Gość gość
20:54 co za patologia z rynsztoka

Gość gość
Do gość 18:01 i 18:14. Ładnym tłukiem parowym jesteś idioto!!! Jak muzułmanie skracają białych o głowę to nie jest to nienawiść!!! Jak murzyni gwałcą białe kobiety i bezkarnie rozstrzeliwują dzieci w szkołach to im wolno!!!??? Jak żydzi grabią nasz majątek czyniąc nas niewolnikami XXI wieku to też?? Gdzie w większości przypadków nasze kobiety ucierają teraz d**y w niemczech konającym ss-manom. Ale jak już ktoś się odezwie na temat tej czarnej czy ciapatej zarazy to głos się podnosi. Brak tolerancji!!! Krzyczy się. Takich jak ty właśnie też powinno się gazować a jak nie to kastracja, pała i do ciężkiej roboty. Żeby czasu na bzdurne przemyślenia nie było!!!

Gość gość
rasisci

Gość gość
Nie rasiści. Tylko trzeba mieć oczy szeroko otwarte i patrzeć co się dzieje. Jak muzułmańskie mniejszości narzucają swoje zdanie europejskim większościom to nie jest rasizm?? Jak muzułmańskie dzieci biją w szkołach europejskie za to tylko że te drugie wieprzowinę jedzą to nie jest rasizm? Jak muzułmanie domagają się aby rodowici niemcy opuścili swój kraj bo źle czują się w ich towarzystwie to nie jest rasizm? A wy głupie krowy jeszcze szpary im nadstawiacie bo myślicie że coś co wcześniej w kozie było posmakuje wam lepiej. Żal. Narażacie tym samym na niebezpieczeństwo wasze rodziny i kraj. Tak samo jak wszystkie instytucje humanitarne co karmią i ubierają to dziadostwo. Nie widać po nich biedy. Nie widać żeby uciekali z kraju w którym toczy się wojna. Wszyscy w markowych ciuchach a w łapie iphone o którym wy, tolerancyjni europejczycy chący przygarnąć tę biedną cierpiącą prześladowania chołotę możecie pomażyć sobie tylko. Bo jak się z********a w obozach pracy którymi są strefy ekonomiczne za 300 euro na miesiąc po 12 godzin dziennie. No z czym??

Gość gość
A mnie sie np podobaja Murzynki, pare razy probowalem zaczepic. Nie widze problemu zebym sie zwiazal z czarnoskora kobieta, wbrew temu co sadza inni. To juz dla jednych pewno szczyt upodlenia :D

Gość gość
Gościu 17:57 chętnie popchnął bym cię do tego pieca

Gość gość
10:33 Wiem o tym. Takich jak ty w czasie wojny nie brakowało. Wśród polaków jak i żydów. Nazywali się KAPO. Zdrajcom i konfidentom śmierć!!!