Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnamilosc

czarna milosc zwiazek z kaplanem

Polecane posty

Gość gość
Bardzo Cię proszę nawróć się kobieto i wpłyń też na nawrócenie swego księdza. Katoliczka

Gość gość
Nie warto dziewczyno. Wiem, że teraz nie potrafisz tego przyjąć bo po prostu jesteś zakochana ale uwierz, że szkoda życia. Mówi Ci to kobieta która to przeżyła......

Gość gość
Ludzie, jak suka nie da, to pies nie weźmie!!!! x No tak moje gorliwe katoliczki , Wasz kapłan to pies na baby ;) Swojego rozumu nie ma tylko korzysta z okazji ;) jak każdy k*****arz ;)

Gość gość
Nie odwracaj kota ogonem następna czarna. Jakby ona za nim nie latała, to by on na nią nie zajmował. Znam przypadek też takiej wyzwolonej ateistki. Baba gapiła się na niego, podchodziła go, prowokowała sytuacje aż w końcu zgłupiał idiota. Dobrze, że później robili to w tajemnicy.

Gość gość
gość dziś Ja nie latam za koorfiarzami to po pierwsze, po drugie jeżeli on taki namazaniec Boski to mógł nie dać się skusić a tak to jest taki sam jak każdy inny facet, zamoczy jak ma okazje. Przykład kapłanów pedofilów jest podobny. Biedny ksiądz, dzieci go kusza i same mu wchodzą do łózka. Dla was katoliczek co by nie zrobił taki w sutannie to i tak nie będzie to jego wina.

Gość gość
Jesli chcesz mądre poradym chcesz dowiedziec sie jakie masz szanse aby byc z nim w zwiazku malzenskim, aby zrzucił dla Ciebie sutannę, napisz do mojej wrózki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Wiesz co, powiem ci tak: Skoro ty jedziesz jadem do księży do nie znaczy, że ja/my też musimy...Znowu zasłaniasz się jakimś marnym przypadkiem, by oczernić wszystkich księży. Na swoim przykładzie powiem ci, ale i ja byłam blisko "wykładni życiowej" z księdzem...ale to ja się wycofałam...a on? co on zrobi, skoro ja nie chcę? Kobiety...łatwe i trudne....nazwać go szmaciarzem, k****arzem, psem i w sobie żadnej winy nie widzieć... każdy powinien odpowiadać za siebie.

Gość gość
9:14 spadaj opętana babo, że ty korzystasz z usług diabła, to nie znaczy, ze ja muszę...wróżka to diabeł. Tylko Bóg zna naszą drogę a nie jakaś nawiedzona baba.

Gość gość
gość dziś Nie zieje nienawiścią do wszystkich księży bo znam osobiście wielu porządnych ale nie uważam ich za świętych i nigdy nie spalam z żadnym księdzem. Taki co puka dziewczynę na boku i chce być kapłanem to dno dla mnie. Taki sam koofiarz jak zdradzający mąż żonę. Jak dziewczyna zajdzie w ciąże to pewnie każe jej usunąć a z ambony grzmi ,ze aborcja to ciężki grzech, może i używają gumek a na naukach przed małżeńskich uczy planowania rodziny. Z waszych pieniędzy płacicie alimenty na dzieci księży ;) hipokryzja i nic więcej.

Gość gość
Nigdy nie ośmieliłabym się usprawiedliwić ich wspólnotowo, tak z zasady. Ja też znam grupę dobrych księży i nie chcę, aby pod ich adresem płynęły jakieś oskarżenia. x Te pretensje raczej powinny być skierowane do biskupa, papieża a nie o mnie! Oni mają swoich szefów. Wniosek z tego taki, że nie należy ich naśladować, bo nie zawsze są autentyczni ale należy postępować odpowiedzialnie, zgodnie z głosem swego sumienia. Miłego dnia!

Gość gość
Pytanie, czy są powołani? Ilu z nich ma powołanie? Przecież zapewne wielu z nich na ostatnim roku postanawiało sobie: nie zakocham się, nie będę cudzołożył, nie wkroczę na złą drogę...a życie kładzie na barki, brutalna rzeczywistość niweluje ideały, wielu wrażliwych nie daje rady....szuka wsparcia, właśnie w kobiecie... A popatrzcie co robi żona, którą mąż dręczy psychicznie i fizycznie...pierwszego, który okaże jej trochę miłości, kocha nad życie. Nie powinni tego robić. Wielu rzeczy człowiek nie powinien a robi...czasem życie kładzie na barki...

Gość gość
co nie znaczy, że usprawiedliwiam cudzołóstwo.

Gość gość
głupie baby! po co się plątały z tymi księżmi?

Gość gość
tak, niech ten temat będzie w górze! pamiętaj wstecznico: skoro nie masz żadnej wiary, to przynajmniej wiedz, że zostaniesz sama z dzieckiem, on ci nie pomoże, wszystkiego się wyprze, a tobie zostanie pamiąteczka: niczemu winne dziecko, które będzie przypominało o twoim grzechu i będzie się przez ciebie męczyło!

Gość gość
Taki "ksiądz" spędza noc z kochanką, głaska ją po piczy, a rano tymi brudnymi łapami udziela komunii ... czy on wierzy w Boga?

Gość gość
no pewnie, że nie wierzy...będą ich paliły te łapy!

Gość gość