Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość profice2

nie szukaj a miłość sama przyjdzie

Polecane posty

Gość profice2

Tak się mówi: nie szuka się miłości, ona sama przychodzi. Nie zgadzam się. Jak szukałam aktywnie, nawet przez portale internetowe, czy przez jakieś kluby - nikogo nie poznałam na stałe, ale chociaż zdarzyło się parę randek. Jak całkiem odpuściłam, to nie dzieje się kompletnie nic. Nic a nic. No może za wyjątkiem tego, że jak już kogoś poznam (a w tym roku miałam kilka przypadków,) czy to u znajomych czy na ulicy jak to się mówi - to 100procent okazuje się być w związkach (albo żonaci albo zajęci, ale nie formalnie). Więc może błąd zrobiłam, że już jakiś czas temu odpuściłam??? Jak się siedzi z założonymi rękami, to niestety nic się nie stanie mam wrażenie. Aha, nie zamykam się w domu.często wychodzę i tak dalej. Sama już nie wiem co. Może mam charakter nie taki albo wygląd, bo to aż nie możliwe żeby tyle być samemu.

Gość gość
Natalia, daj juz spokoj.... ile mozna!

Gość profice2
Nie Natalia, ale widzę, że problem się pojawił. Jakieś sugestie?

Gość gość
a KTO TO moze wiedzec?

Gość profice2
A bo ja wiem, jak bym wiedziała, to bym nie pytała.

Gość gość
wymyslone problemy to masz ty, bo to TY zakladasz te idotyczne topiki.

Gość profice2
Dobry człowieku nie wiem kim jesteś ale to mój pierwszy. Na ten temat. W każdym razie problem jak widzę istnieje, skoro temat jak sądzę przewija się przez forum. Szukać, nie szukać, jak się szuka nic się nie dzieje, jak się nie szuka jeszcze gorzej nic się nie dzieje.

Gość gość
Nic samo z nieba nie spadnie. A rada jest taka - idziesz do pubu, klubu, dyskoteteki czy gdzie tam chcesz, wypatrujesz faceta, który ci się podoba, podchodzisz do niego i normalnie zagadujesz. W ten sposób masz szansę poznać kogoś fajnego. Problem Polek jest niestety taki, że mają przerośnięte ego i korona by im z głowy spadła, gdyby musiały same coś zrobić. Wolą czekać biernie jak krowy na rowie.

Gość gość
" na ten temat" to moze i prawda. i dziesiatki innych TEZ zalozyles!!/as. mozna cie rozpoznac. tylko czasami tematy sa tak beznadziejne i tepe ze az smutno, wysil sie troche.

Gość profice2
15:12 Bo ja wiem. To raczej młode dziewczęta mają problem. Dorośli ludzie nie. Co z tego jak zagadywalam, szukałam, jeśli każdy okazywał się być zajęty. No może z wyjątkiem dwóch. Jeden po randce już się nie odezwał. A z drugim- z obu stron nie zatrybilo. I tyle. Wiec więc więc..... pomyślałam sobie, że skoro tyle szukałam i przejmowałam inicjatywe i nic, to może odpuszczę w myśl, że miłości sie nie szuka. Tylko , że wtedy też nic się nie dzieje.

Gość gość
co to za debil od tej natali ten sam tekst wali już w kilku tematach

Gość gość
profice2-dziś - Autorko, jestem sporo starsza od Ciebie, ale napisałaś prawdę bo ja ma dokładnie to samo! Jak się szuka- sami "zajęci" ( żonaci odpadają, ale jak facet jest w nieformalnym związku to ja się tym nie przejmuję!), a jak się nie szuka- nie dzieje się zupełnie nic! Nie wiadomo co już robić z tym. Zbliża się Sylwester i jak zwykle będzie samotność w sosie własnym.

Gość profice2
gość dziś profice2-dziś - Autorko, jestem sporo starsza od Ciebie, ale napisałaś prawdę bo ja ma dokładnie to samo! Jak się szuka- sami "zajęci" ( żonaci odpadają, ale jak facet jest w nieformalnym związku to ja się tym nie przejmuję!), a jak się nie szuka- nie dzieje się zupełnie nic! Nie wiadomo co już robić z tym. Zbliża się Sylwester i jak zwykle będzie samotność w sosie własnym. :O:O Tak, dokładnie o tym piszę, że jak szukam to przynajmniej sa jakies spotkania, jakaś nadzieja, że może. A jak nic nie robię, tylko normalnie praca- dom- jakieś wyjścia czy kursy - ale bez tej spiny aby kogoś poznać - to kompletnie nic a nic się nie dzieje. A jacyś napotykani sympatyczni panowie- żonaci. A o SYlwestra to mi nie chodzi. Mogę siedzieć sama w piżamie przed TV, względnie iść spać o 22giej. Tylko, że zawsze chciałam mieć rodzinę. A że już pewnie nie zdąże urodzić, to chociaż towarzysza. A tu nie ma takiego.

Gość gość
i co? bedziesz teraz plakac? trzeba zyc dalej.

Gość profice2
Co mi tu o płaczu piszesz. Zastanawia mnie po prostu to powiedzenie, że miłości się nie szuka. U mnie się nie sprawdza. Z resztą jak szukam to też wynik mizerny, czyli żaden. To się tak zastanawiam, czy ktoś ma podobnie, a może całkiem inaczej, a może jeszcze jakieś inne spostrzeżenia.

Gość gość
kazdy ma inaczej. ile ludzi, tyle odpowiedzi. kazdy jest osobnym przypadkiem

Gość profice2
gość dziś kazdy ma inaczej. ile ludzi, tyle odpowiedzi. kazdy jest osobnym przypadkiem Hm z grubsza biorąc tak, ale jak tak patrzę, to wszystkie zamężne koleżanki poznały mężów przypadkiem, czyli nie szukały. Czyli miały podobnie. NIe wiem, może to jest jednak przeznaczenie, albo cos robię nie tak. Albo pech, albo co tam jeszcze. W sumie dziwne to wszystko.

Gość gość
a ja swojego meza szukalam.......i ....znalazlam. nie ma zadnych zasad.

Gość gość
ile masz lat?

Gość gość
jak jest ci dane, tak bedzie.