Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do kobiet :)

Polecane posty

Gość gość

Jestem z dziewczyną ponad dwa lata :) Ja mam 20, a ona 18 lat :) Bardzo mocno ją kocham i jest dla mnie bardzo ważna, a poza nią nie widzę w ogóle świata ;) niestety nasz związek jest daleki od ideału.. od pewnego czasu czuje się przez nią całkowicie zaniedbywany, a czasami nawet czuje się jak ostatni śmieć.. Otóż moja dziewczyna uważa mnie za niedojdę życiową dlatego, że nie mam jeszcze prawa jazdy, oraz dlatego, że studiują zaocznie, aby móc pracować i sam na siebie zarabiać, a nie ciągnąć pieniądze od rodziców :/ o jakimkolwiek zbliżeniu mogę tylko pomarzyć.. kiedyś było bardzo rzadko i czułem jakby to było wymuszone, co nawet mi sama mówiła, a teraz twierdzi, że nie jestem jej mężem, aby ze mną uprawiała seks.. ostatnio zrobiłem sobie tatuaż w miejscu dosyć intymnym, to stwierdzila, że jak w przyszłości będę mieć inna dziewczynę to mnie nawet tam nie dotknie (poczułem się jakby w ogóle nie wiązała ze mną przyszłości).. nie mogę jej zbytnio całować, bo twierdzi, że niszcze jej szminke, a dopiero co pomalowała usta :/ chciałbym aby jakaś mądra dziewczyna napisała mi, czy to ma jakikolwiek w ogóle sens..

Gość gość
ma - ona chce odejść. Nie widzi w tobie partnera na całe życie, widać niespecjalnie cię szanuje, nie kocha, nie pożąda, po prostu chce odejść.

Gość gość
To proste :D nie kocha Cię :D ja mam 19 lat, studiuję medycynę, a mój chłopak ma 21 i pracuje w warsztacie samochodowym. Również nie ma prawa jazdy, bo jak on to mówi "szewc w dziurawych butach chodzi". Bardzo mocno go kocham i szaleję za nim! Jest dla mnie najważniejszy pod słońcem, a seks z nim to czysta przyjemność :D ze względu na to, że skończył technikum i nie chciał iść na studia, to moi rodzice traktowali go z góry, do czasu aż naprawił mojemu tacie samochód haha :D serio, nie trac czasu na kogoś, kto nie widzi w Tobie miłości i pożądania, bo nie będziesz szczęśliwy! Z Twojej wypowiedzi wynika, że jesteś młodym, mądrym i ambitnym chłopakiem, więc nic tylko Cię chrupać haha :D życzę Ci takiej miłości, jak moja i Adriana

Gość gość
Jak byś był "niedojdą życiową " jak ona to twierdzi to na pewno byś nie studiował i nie chodził do roboty tylko żył na krzywy r*y*j u starych z tyłkiem przed telewizorem :)

Gość gość
Młoda dziewczyna..nie traktuje poważnie związku. Mogę się założyć, że znajdzie sobie zaraz niedługo jakiegoś palanta który nie będzie jej szanować. I dopiero wtedy za tobą zatęskni i zrozumie co straciła