Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cud lud polski

Brytyjczycy to tępe debile

Polecane posty

Gość cud lud polski

.... ale większość polaków to jeszcze 500 lat umysłowo za brytolami

Gość gość
O sobie piszesz osrusie. My Polacy w PL jestesmy mesjaszem Europy, narodem wybranym. Nie zepsulismy sie jak uka swinio. Wdychaj odory ciapatych w uk.

Gość dojenie kasy z PL debili
koorfy z polski dają doopy czarnym i ciapatym, takie to "mesjasze" koorfa, zamknij ryj i je/b za bezdurno w zachodnim markecie kupując zachodnie towary w polskim mieście, co za tępak, jeszcze 100 lat za polakami co są 500 lat za brytolami

Gość cud lud polski
nie wzialem leków dzis, jestem obes/ranym przegrywem

Gość gość
Hej Polaczki - jak jesteście takimi mesjaszami Europy to czemu zarabiacie pięc razy mniej niż my Brytyjczycy? Świat się z was śmieje, bo od zarania czasów zmieniacie ustroje i każdy śpię/rdo/lony. I czemu jesteście cały czas głodni i goli? Goło/dup/ce z dorzecza narzecza. Przecież wy nic swojego nie macie!

Gość gość
My Polacy przewodzimy UE. Wszystko co my robimy jest zawsze najlepsze. Np Solaris Pesa KGHM Orlen setki pałacy i ogrodow. Minie 1000 lat a wy londynskie cepy nie potraficie porzadnego flatu wybudowac - wstyd mi za was. Miałem pecha odwiedzic ten śmieszny kraik jakim jest UK, ale błąd już naprawiony. Kaska zarobiona. Jestem teraz dumnym Polakiem. Poddanym Jego Królewskiej Mości Prezydenta Andrzeja Dudy. I możecie mi skoczyć!

Gość gość
Hej brytyjczyki - jak jesteście takimi potegami Europy to czemu macie jedzenie pięc razy gorsze niż my Polacy? Świat się z was śmieje, bo od zarania czasów budujecie domopodobne rudery i każdy śpię/rdo/lony. I czemu jesteście cały czas fałszywi i w dziurawych butach? Goło/dup/ce z dorzecza big bena. Przecież wy nic swojego nie macie!

Gość gość
Goowno prawda. Bingolska prawda.

Gość niech żyje UK
brytole debile ale niewolników mają na całym świecie, cwaniaki

Gość gość
polscy niewolnicy do nich sami przyjeżdżają i robią za grosze, po co kolonie im zakładać