Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bzyklam sie z ksiedzem

Polecane posty

Gość gość

Zapoznalam go u nas w kosciele na korepetycjach z matematyki bo kosciol organizuje zajecia darmowe z przedmiotow. Byl mily, wesoly, usmiechniety,. Przychodzil do mnie czesto do domu na kawe, uczyl mnie jezdzic samochodem. Ktoregos dnia umowilismy sie w plenerze, pocalowal, powiedzial ze jestem ladna. Zrobilismy wspolne ognisko, kocyk, swieczki zapachowe a potem sie ******ismy w krzakach, dlaczego nie rzuci kaplanstwa dla mnie, pokochalam go.

Gość gość
będzie koniec świata...bo ladacznice wariują!!! spadaj prostytutko!!!!!!!!!!!!

Gość gość
No moja wina ze go pokochalam a ja mu sie spodobalam .Dlaczego nie wystapi z klasztoru dla mnie, przeciez pisalismy do siebie po jego przerzuceniu na hel, listy i kartki .Zakochalam sie.

Gość gość
Cienkie prowo 0/10 🖐️

Gość gość
Uwiodłaś księdza Ewo. zrujnowałaś sobie życie Ewo i temu księdzu. Ksiądz nie będzie z Tobą bo ślubował Bogu. To Ewa zwiodła Adama, a Ty Ewo zwiodłaś księdza który ślubował Bogu.

Gość gość
To nie zadne prowo to jest zycie chlopcze, ida za ksiezy by bzykac ladne panny. Dlaczego habitu niezrzuci dla mnie, porwal mi moje zdjecie , dal mi ksiazki.

Gość gość
To nie zadne prowo ,to zycie na faktach, spedzalam z nim duzo czasu, porwal mi moje zdjecie, dal ksiazki a i jeszcze mam do niego numer tel, niech zrzuci ten habit. kocham go

Gość obecny
no tak, nawet świeczki zapachowe były przy ognisku , a co było na popitkę , bimberek piliście ?

Gość gość
Świeczki zapachowe przy ognisku :D 🖐️ Prowo jak nic 🖐️

Gość gość
Mial plecak, w plecaku jedzenie kanapki, kielbaski, piwko, winko, kocyk ,ksiazke z wierszami. Bylo tak romantycznie ,czytal wiersze lezelismy dlugo na kocyku wpatrzeni w siebie. Prezki zuzyte spalil w ognisku.

Gość gość
Bylo ognisko duze, ktore nas ogrzewalo. na kocyku rozpalone swieczki zapachowe i my musielismy zrobic jakis nastroj, bez tego by nie bylo seksu.Wiem ze mu sie podobam, brzydka by nie ****** na czlonka zalozyl jeszcze dwie gumki takie jak do wlosow. Bal sie zrobic beybi.

Gość obecny
jednak te Gimnazja należy zlikwidować !

Gość gość
Nacpalas sie przed tym prowo, oj nacpalas.

Gość gość
Odrób lekcje na jutro!

Gość gość
A gdzie ma ksiadz *********** jak mu stoi na mnie. Ksiadz to tez czlowiek i potrzebuje, nadal mam do niego numer tel .ale juz do niego nie dzwonie. Zrobilismy sobie fotki w tel i wzajemnie wyslalismy. Fajny jest taki szarmancki, zachowuje sie jak chlopak ze snow. No i gdzie ja takiego faceta dostane z takim charakterem. Niech zrzuci ten z****** chabit ,znam go juz z 13 a do stosunku z nim doszlo jak mialam 27l. No co sie tak dziwicie ksiadz tez ma jaja!