Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój chłopak zarabia dużo mniej niż ja. Czy powinnam go zostawić?

Polecane posty

Gość gość

Mój chłopak zarabia dużo mniej ode mnie. Ja pracuję w banku na dość wysokim stanowisku. On ma tytuł doktora i jest wykładowcą akademickim. Jest bardzo miły, czarujący, kochający. Na początku bardzo go kochałam, ale teraz strasznie razi mnie różnica zarobków. On nie zarabia jakoś mało, ale ja zarabiam dużo więcej. Myślę, że pomimo jego inteligencji i błyskotliwości jest dość niezaradny jeśli chodzi o zarabianie. Trochę mi szkoda, że nie zabierze mnie do ekskluzywnej restauracji, a gdy sama chcę mu coś postawić widzę, że mu to trochę przeszkadza i chyba czuje się on gorszy. Jest naprawdę wartościowym człowiekiem, ale przy nim chyba nie użyję życia i luksusu. Co powinnam zrobić?

Gość gość
Rzucić frajera

Gość gość
Natalia, nie zostawiaj go, jak mozesz ? On kocha

Gość gość
Chłopak nie mogący zapewnić luxusu to dno.

Gość gość
Wypowie się ktoś jeszcze?

Gość gość
Dziwna jesteś.... ja zarabiam 3x więcej niż mój mąż. Tak się trafilo.... Ale to tylko praca, nie będę mieć jej zawsze...a mój mąż to wspaniały człowiek co mi z jakiegoś typa zarabiajacego więcej ode mnie? Fundusze mamy wspólne więc on też korzysta z moich pieniędzy. Ale nie zawsze tak było, trzy lata temu on zarabiał więcej. Życie jest jak kolo fortuny nigdy nie wiesz czy nie stracisz tej posadzki w banku

Gość gość
kasa, kasa , kasa dla MATERIALISTKI jest najwazniejsza! zostaw go , niech sobie zycia z madrzejsza ulozy!

Gość gość
On powinien ciebie zostawić i znaleźć prawdziwą kobietę

Gość gość
Mogę prosić o więcej opinii?

Gość gość
Bo dla mężczyzn kasa nie jest tak bardzo istotna, ważne aby się spełniać w pracy i być szczęśliwym, a gonić za pieniędzmi.

Gość gość
idz juz spac, prowo cie nie udalo! :-P

Gość gość
Jaka materialistka...porzucilaby wartosciowego faceta tylko dlatego ze mniej zarabia Od niej, masakra ;/. Widocznie go nie kochasz, wiec zrob mu przysluge I rzuc go, a on jeszcze znajdzie sobie normalna, kochajaca kobiete.

Rzuć go jeśli ci chodzi o zarobki bo jeśli by ci zależało na tym człowieku nie zastanawiała byś się nad tym