Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

głupia sprawa...co zrobić ??

Polecane posty

Gość gość

A zatem spotkała mnie paskudna sytuacja .. chciałam kupić sobie laptopa jakiegoś który ma normalne funkcje , żeby można Internet przeglądać ,filmy itd.. mój chłopak , ma brata , który powiedział , że ma laptopa , którego kupił w zeszłym roku nowego w sklepie za 1500zl , że ma wszystkie funkcje itd .. że to nówka bo oni mają komputer i go nie używają . Ok więc uwierzyłam . Potem mój chłopak miał 600zl dał mu ,on nie chciał przywiezc tego laptopa , że mamy dołożyć 300 i jest nasz , więc ja dołożyłam te 300zl... moj chlopak pojechal do niego po ten laptop przywozi mi go w reklamowce ja patrzę a to stare padło które jest warte 150zl Stary brzeczacy laptop bez oryginalnego systemu cały brudny zakurzony , włączyłam go a on chwilę działał zaraz się zawiesił itd. Myślałam , że dostane szału . Moj chlopak nie zna się i on twierdzi że to dobry laptop co za matoł . Oczywiście zaraz napisałam im smS ze nas oszukali ze zwrot kasy itd i to żaden nowy laptop tylko pamiętam jak rok temu go kupili z Internetu za 400zl . Powiedzieli że zwrócą kase chyba nawet się obrazili . Dziś dzwonię do chłopaka czy oddali kase a on mi mówi "oddadzą, oddadzą" ja wiem ze oni nie oddadzą kasy chociaż laptopa już mają bo jest u niego .co mam zrobić mam taką ochotę im wygarnąć ....

Gość gość
Trzeba sama jechać po laptopa, teraz będziesz żałować, wydaje mi się, że takie oszustwo można zgłosic na policję jeżeli nie oddadzą kasy. Wezwią ich na przesłuchanie, to może zmienią zdanie co do zwrotu kasy.