Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maciejk121a

alkomat na prezent??

Polecane posty

Co sądzicie o takim prezencie gwiazdkowym? Zastanawiam się czy szwagrowi nie kupić :), nie to żeby miał jakiś problem z alko, tylko to singiel imprezowicz i myślę że by mu się to przydało.

Gość petota
jeśli ma dystans do siebie i nie odbierze takiego prezentu jako sugestii to moim zdaniem dobra opcja:) ja teraz też kupowałam pierdoły do nowego auta typu ładowarka, stojak na telefon i też myślałam o porządnym alkomacie, ale w sferisie te lepsze już trochę kosztowały, więc nie obraziłabym się gdyby ktoś mi kupił;p

Gość Hubercik
Hejka. Według mnie alkomat jako prezent dla szwagra który lubi wypić jest świetnym pomysłem. Mam znajomego który też lubi wypić i dobrze poimprezować a niedługo są jego urodziny dlatego zastanawiam się nad takim prezentem https://www.toys4boys.pl/imprezowa-ruletka-item2245.html Piszcie co sądzicie albo podsyłajcie inne propozycje.

Gość agatkaW
mój facet dostał alkomat Alkohit X50 i jest zadowolony. Ma taką pracę że czasami musi gdzieś pojechać samochodem a tego nie planował prędzej i już coś łyknął więc prezent się sprawdza.

Gość gość
Tez kupiłam alkomat ( przyda się czasem w domu ;) po spotkaniach męża z kolegami :D ja się bedę czuła bezpieczniej przynajmniej. Ale inny http://xblitz.pl/produkt/alkomat-alcontrol-mini/ Kolezanka mi ten AlControl doradziła, mają w domu i pomiary daje podobno niezawodne, dwa razy natkneli się na kontrole po tym jak mąz piwa się napił i sprawdzał i tym swoim domowym a potem kontrola policyjna i były podobno takie same pomiary. więc się nie zastanawiałam i kupiłam go

Gość gość
ja bym się obraził - to sugestia, że za dużo piję.

Gość gość
Tu sugestia lubisz sobie wypic. Juz lepiej jakas , drozsza , porzadna wodka na prezent