Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość z puszczykowa

wysyłać życzenia do byłych partnerów?

Polecane posty

Gość Klaudynkaaaaaaaaaaaaa86
Ja mam już męża i dwóch byłych. Z jednym rozstałam się w zgodzie, z drugim wióry leciały... ale minęło kilka lat, każde z nas ochłonęło, każde ma swoje życie, do żadnego nie chowam urazy, uważam, że te związki i zdarzenia były mi potrzebne abym była tu, gdzie teraz jestem. Nie utrzymuje z nimi bliskiego kontaktu, ale też nie udaje, że się nie znamy, kiedy się spotkamy gdzieś przypadkiem, zawsze zamienimy kilka zdań, z okazji świąt, imienin, urodzin składamy sobie życzenia sms, nie widzę w tym nic złego, bo jednak zawsze będą stanowili jakąś część mojego życia i był czas, że to były osoby najważniejsze.

Gość gość
Żadnym ex nie wysyłam życzeń i nie odpisuję. Dbam o swój związek i nie zrobię nigdy więcej tego błędu, żeby jakkolwiek grzebać się w przeszłości. Chcę żeby moja obecna partnerka miała pełny komfort.

Gość gość z puszczykowa
Po prostu dla mnie była to ważna znajomość i nie zapomnę o niej, dlatego chciałbym napisać jej życzenia. Jeżeli będzie chciała to odpowie, ale tę odpowiedź raczej uznam za grzecznościową a nie jako chęć kontaktu.

Gość gość
Powinieneś zrobić tak jak dyktuje ci serce i nikogo nie pytać bo jak widzisz opinie są różne.

Gość gość
10.32 bardzo popieram. Przeszłość, wspomnienia, kawałek życia z kimś...to było. Historia, którą się pamięta, ale nie ciągnie "na zewnątrz ". Moje myśli i wspomnienia są w głowie, natomiast mojemu partnerowi nie jest przykro, że "dopieszczam" życzeniami, smsami swoich bylych. Oczywiscie, kazda sytuacja, relacja jest inna, np.są dzieci z bylego związku, i rodzice skladają sobie zyczenia, choc nie są razem.

Gość gość
wyślij jeśli chcesz relacji koleżeńskich, tak się kiedyś odnowiła relacja z moim byłym, wysłałam, mu życzenia, ale zaczęliśmy czasem pisać, interesować się co u nas nawzajem, jak zwykli znajomi moze i u ciebie się to uda? powodzenia :)

Gość gość
Zablokowała go na portalach a ten życzenia chce jej składać hahaha weź się puknij w czoło. Ona ma cię w d***e, faceci to idioci jednak.

Gość gość
Była mojego męża wysłała mu życzenia, ale jak sie okazalo jaka jest naprawde i oboje wiedzieliśmy ze zyczenia sa fałszywe bo za plecami robiła mu ciągle pod górkę i dużo miał z nia problemów to odpisał jej w "podziekowaniu" żeby sobie w du**pe wsadziła te zakłamane życzenia i się skończyło.

Gość gość
Haha brawo.

Gość gość
A ja na Twoim miejscu wyslalalabym życzenia. Ona gdzieś pewnie jest w sercu i moze juz do końca tam zostanie...kto wie moze i ona sie ucieszy na zyczenia ktore zamierzasz jej wysłać? Pisz smialo!

Gość gość
Tzn ja uwazam, ze dobrze bys zrobil wysyłając jej zyczenia. Świadczyć to bedzie o szacunku dla niej i tym samym pokażesz ze nie dąsasz sie za to że cie zablokowala

Gość gość z puszczykowa
To juz dzis - jej imieniny, waham się po waszych wypowiedziach bo zdania są podzielone. Umotywujecie jeszcze mnie jak postąpić?

Gość gość
Gdyby jej cokolwiek zależało to by cię odblokowała. A tak nie jest ? To nie rób z siebie błazna bo z jej strony przekaz jest oczywisty.

Gość gość
Jesli chcecie wiedziec jak zareaguje były partner jak do niego napiszecie, napiszcie do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Napisz milo jej będzie ze pamiętałeś

Gość gość
Powiedzcie mi po co jest w ogole ta blokada na fb??? Nie lepiej usunac ze znajomych?? Albo wylaczyc obserwacje?

Gość gość
Powiedzcie mi po co jest w ogole ta blokada na fb??? Nie lepiej usunac ze znajomych?? Albo wylaczyc obserwacje?

Gość gość
Blokowanie jest bardziej poniżające.

Gość gość
Acha to ktos musi kogos strasznie nie lubic! Chamstwo ! Ja bym nie pisala zadnych zyczen w takim wypadku! A w ogole to ja juz na fb nie sle zyczen do osob ktore nawet nie racza powiedziec Dziekuje!

Gość gość
Zrób jak ci podpowiada serce

Gość gość
A po co być w ogóle na fb?

Gość gość
A po co w ogole byc na kafe?? ;) Haha jedni sa na fb inni na kafe. Jestesmy wolnymi ludzi co nie???

Gość gość z puszczykowa
Zdecydowałem sie jednak napisac i otrzymałem taka oto odpowiedź: " Bardzo dziekuje za zyczenia, milo ze pomyślałeś" myślałem ze opowie mi co u niej, co w ostatnich tygodniach czy miesiącach siw dzialo, ale nic więcej nie napisala :/ ale takiej odpowiedzi mimo wszystko sie spodziewałem: odpowiedzi grzecznościowej. warto nadal kontaktować sie z nią? Czy odpuścić znajomość ?

Gość gość
Pewnie że wysyłać bo jak aktualny facet nie daje rady to można wyskoczyć na numerek ze sprawdzonym byłym

Gość gość z puszczykowa
Ale przecież napisałem zyczenia, juz wim ze nie mozemy byc razem ale z tej wiadomości of niej wynika ze nawet nie daje szans żeby sie spotkać jak dobrzy kumple i pogadać o starych czasach. ona pamietala o moich wiec i ja nie moglem zapomniec, nadal jest mi bliska choc wiem ze to koniec ale nawet ona nie chce chyba kontynuować znajomości

Gość gość
Odezwij jej za jakis czas najlepiej w święta jak zobaczysz ze ona nie będzie sie rozpisywać utnij kontakt

Gość gość
Zrobiłeś jak uważałeś zyczenia do niej napisałeś podziękowała czyli jednak szansa na kontynuację znajomości jest

Gość gość
Doradzi ktoś coś jeszcze odnosnie dalszej znajomości jej kontynuacji czy raczej zmierzać w kierunku jej zakończenia?

Gość gość
ale ciapa z ciebie. o wszystko sie zawsze pytasz?

Gość gość z puszczykowa
Nie o wszystko sie nie pytam, ale to dosc delikatna sprawa i chciałbym aby ktoś tutaj doradził ktoś w tym temacie, tylko tyle nic wiecej.