Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój kolega gej

Polecane posty

Gość gość

Jest w ciul przystojny, no może na żywo nie aż tak bardzo ale ma ładną twarz i jest wysportowany przez co z***biscie wychodzi na zdjęciach. Na istagramie ma 12000 obserwujących go panienek z całego świata i jest przez nie ciągle adorowany i ciągle jakaś proponuje mu sexik. Czemu bóg jest tak niesprawiedliwy że daje gejowi taką urodę i łaszące się do niego dupcie, na których i tak mu nie zależy a mnie stworzył pasztetem :-(

Gość ogólny
podobno w naszym mózgu jest taka jedna PLAMKA i 95 procent Nas rodzi się z normalnymi plamkami , rodzą się dziewczyny rodzą się chłopaki rodzą się hermafrodyty nazywane często jako obojnaki , czyli posiada jedno i drugie w 'ogródku' - gdy część dziewczyn zaczyna dojrzewać to zaczynają to widzieć , że podobają się dziewczyny - gdy część chłopaków zaczyna dojrzewać to widzą , że z dziewczynami można normalnie porozmawiać ale kontakt z facetem jest inny i bardziej bliski , na widok rozebranej do naga dziewczyny to facet nie odczuwa żadnych uczuć , więc kobiety wysyłają do facetów swoje nagie fotki z zapytaniem , czy widzisz , że jestem laseczka , co sądzisz o moich tzytzkach ? a facet odpisuje , tzytzki masz przepiękne ale wybacz, wolę mojego kumpla z III C i kobieta płacze , ponieważ przez moment i przez chwilę liczyła na związek a tym czasem została sama , zakochana , który się przyznał , że jest geyem , generalnie , to dobrze, że nie ma teraz ukrywania , jeszcze kilka lat temu PANNA MŁODA uciekała z kościoła i w piwnicy się ukrywała w czasie swojego ślubu , obawiała się przyznać przed rodziną ,że jest LESS a orkiestra grała i wódka się lała , panna młoda zwiała , dzisiaj kobiety LESS to ok. 2,5 procent narodzin , podobnie jest z Gey , TEŻ 2,5 procent narodzin i UWAGA 2,5 PROCENT narozin stanowią HERMAFRODYTY , czyli może być kobietą albo facetem , moim zdaniem niech się określi w wieku 18 lat ale w wieku 13 lat , gdy wskoczy w sukienkę to już będzie wiadomo , ze chce być kobietą