Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks w okresie

Polecane posty

Gość gość

Czesc wszystkim. Uprawialam seks w 4/5 dniu cyklu. Miesiaczki trwaja u mnie zawsze 7 dni z tym ze sa nieregularne. 3 ostatnie cykle 31,26,23 dni. Podczas stosunku mialam problem z nawilzeniem, mialam tam strasznie sucho. Nawet krew przestala wyplywac. Uprawialam stosunek przerywany i moj partner doszedl 6 razy(nie we mnie) i miedzy stosunkami nie czyscil penisa. Zastanawiam sie jakie jest prawdopodobienstwo zajscia w ciaze. Wyrywam sobie wlosy z glowy i zaluje ze pierwszy raz w zyciu dalam sie namowic na stosunek przerywany. Przeciez mam nieregularne cykle i owulacja mogla wypasc nawet w okres. Rano po stosunku krwawienie wrocilo do normy, nie bylo moze obfite jak w pierwszych dniach ale wylecial ze mnie nawet (ja to nazywam) czerwony kawal mieska. Mam nadzieje ze plemniki z preejakulatu wydostaly sie ze mnie z krwia. Mial ktos moze podobna sytuacje?

Gość gość
Mało pijesz płynów i powinnaś pić siemię lniane, kisiel, galaretki itp...Zawsze przed seksem chigiena intymna oboje mocny prysznic bo zakazisz pochwę potem problemy dróg rodnych. Również dochodzi do zakażeń podczas badań ginekologicznych bo rękawiczki chronią tylko lekarza! Przy każdym badaniu ginekologicznym cipki jest partner i widzi czy coś nie dotyka ginekolog w gabinecie potem gdy bada to zakaża i wcześniej prosi o zmianę rękawiczek. Również trafiają się tacy ginekolodzy. .Badanie u ginekologa: Lekarz rozpiął rozporek - poranny.pl.. Nie jestem tępa by wstydzić się partnera i zawsze jest nawet przy porodach.