Gość gośćmarek Napisano Listopad 23, 2016 Witam nie polecam nikomu agencji adecco poznan ,powiem moze tak pracowalem u nich od 22 sierpnia 2016 r i umowy co miesiac czlowiek sie stresowal czy dostanie i co dalej ,to jeden minus drugi to ze na rozmowie co innego mowia a rzeczywistosc jest inna jawne naciaganie ludzi . Trzeci minus w trakcie trwania umowy zaslablem w amazon sady i adecco nieuznalo tego jako wypadek przy pracy i dalej niedali umowy bede sadzil ich z pozwu cywilnego bo to przez presje i ciagle staranie sie o wyrobienie normy min 100 procent bo jak nie to zaraz uwagi byly i ciegle zabierali czas z czasu naszych przerw a jak dojsc do szatni z konca amazon to trwa okolo 1 do 2min a niekazali wczesniej sie wylogowywac staly mobinng jest i nic sie niezmienia a wlasciciel amazon to chyba slepy jest i tak pozwala by ludzi wykorzystywali a ich motto to jaki sie czujesz jadac do pracy takim bys wychodzil z pracy .jawne oszustwo ja zemdlalem i nic mi nawet o zdrowie sie nieinteresuje nikt wiec adecco odpowie bo skladam pozew cywilny i niepodaruje im tego bo ja niemialem problemow z sercem a teraz mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach