Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gośćmarek

agencja adecco poznan

Polecane posty

Gość gośćmarek

Witam nie polecam nikomu agencji adecco poznan ,powiem moze tak pracowalem u nich od 22 sierpnia 2016 r i umowy co miesiac czlowiek sie stresowal czy dostanie i co dalej ,to jeden minus drugi to ze na rozmowie co innego mowia a rzeczywistosc jest inna jawne naciaganie ludzi . Trzeci minus w trakcie trwania umowy zaslablem w amazon sady i adecco nieuznalo tego jako wypadek przy pracy i dalej niedali umowy bede sadzil ich z pozwu cywilnego bo to przez presje i ciagle staranie sie o wyrobienie normy min 100 procent bo jak nie to zaraz uwagi byly i ciegle zabierali czas z czasu naszych przerw a jak dojsc do szatni z konca amazon to trwa okolo 1 do 2min a niekazali wczesniej sie wylogowywac staly mobinng jest i nic sie niezmienia a wlasciciel amazon to chyba slepy jest i tak pozwala by ludzi wykorzystywali a ich motto to jaki sie czujesz jadac do pracy takim bys wychodzil z pracy .jawne oszustwo ja zemdlalem i nic mi nawet o zdrowie sie nieinteresuje nikt wiec adecco odpowie bo skladam pozew cywilny i niepodaruje im tego bo ja niemialem problemow z sercem a teraz mam

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować