Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W Chojnicach 13 latka urodziła dziecko a ojcem jest jej 20 letni kolega

Polecane posty

Gość gość

Co uważacie o tym?

Gość gość
Patologia :O Żeby 13 latka spoufalała się ze starym chłopem (w stosunku do niej), gdzie byli rodzice?

Gość gość
Ona mlodziutka i nie mozna jej winic. Za to 20 latek powinien juz wiedziec co jest do bre a co zle. Powinien poniesc za to sroga kare. Tylko zyjemy w glupim kraju gdzie wszyscy zwlaszcza kobiety beda jecgac po tej mlodej dziewczynie broniac faceta.

Gość gość
nie odsc ze został ojcem to jeszcze prokuratora na karku heh

Gość gość
Patologia, żeby 20 latek spoufalal się z dzieckiem, gdzie byla policja i sąd?

Gość gość
A ja się pytam GDZIE BYLI RODZICE?!

Gość gość
A ja wam powiem ze takei 13 latki potrafią być przebiegłe, może wygladała na 17-18 lat? A mało to takich? I chłopak ma zniszczone życie przez perfidne jej oszustwo...

Gość gość
A jakie ma znaczenie gdzie byli rodzice? Może ich nie ma, może są w pracy, może leżą pijani. To dorosły samodzielny człowiek bez odganiania kijem przez rodziców nie wpadnie na to, że dzieci się nie rooha?

Gość gość
Ja nie pisze o tej dziewczynie, że patologia, tylko ten facet, rodzice i otoczenie, przecież nie żyli na odludziu., ktoś musiał o tym wiedzieć. Chyba, że ją zgwałcił.

Gość gość
gość dziś Świat jest pełen zboków, dlatego rodzice, szkoła otocznie tez muszą pilnować i ostrzegać dzieci. A sądy karać surowo, żeby się odechciało.

Gość gość
A możę ona nie wyglądała na 13 lat?!?!?!?!?!?

Gość gość
gość dziś A możę ona nie wyglądała na 13 lat?!?!?!?!?!? xx No i co z tego ułomie moralny? Ale jest jeszcze dzieckiem i nie jest jeszcze na tyle dojrzała emocjonalnie, aby uprawiać seks, rodzić dzieci i je wychowywać. Ona powinna chodzić do szkoły, a nie pieluch zmieniać :O

Gość gość
A na ile wyglądała? Na 20? :D jak masz problemy ze wzrokiem to proś o dowód. To facet ma sprawdzić wiek zanim wyciągnie fiutka. Dziewczynka ma prawo wyglądać jak chce.

Gość gość
Ten facet powinien isc za to do wieziemia. Bo ona to jeszcze dziecko. To jest nic innego jak pedofilia.

Gość gość
Kolejny pedofil to jakaś zaraza jest ostatnio

Gość gość
Ale jeżeli wygladała na 17 lat to nie powinien iśc wg mnie...

Gość gość
Miałam koleżankę 3 lata młodszą od siebie, przyjeżdżała na wakacje do mojej sąsiadki (jej kuzynka) miała właśnie 13 lat i normalnie była aż dzika za chłopakami. Spotykała sie z 21- latkiem OKŁAMUJĄC go że ma skończone 16 lat. Ona z normalnej, porządnej rodziny, założę się, że rodzice nawet nie podejrzewali, że to takie ziółko.

Gość gość
Bardzo dawno temu, kiedy mialam niecale 14 lat, postanowilam stracic dziewictwo. Naczytalam sie, ze to boli i jest przeszkoda w daleszych przyjemnosciach, wiec pomyslalam, ze warto miec to z glowy. Jestem zupelnie normalna, mialam wtedy oboje rodzicow, rodzenstwo, swietnie sie uczylam. Poszlam z premedytacja zrobic to z osoba w zasadzie obca, cudzoziemcem, ktory byl akurat na wystepach w moim miescie (student muzyki, lat 22 chyba). Podalam mu falszywe dane oraz wiek. Nie wygladalam na szczegolnie rozwinieta, typowa chuda plaska nastolatka, tylko bardzo powaznie sie zachowywalam, mowilam dobrze w obcym jezyku, mialam duzo do powiedzenia. Cale szczescie pamietalam o czyms takim jak kondom z unimila. Operacja powiodla sie, niestety nie moglam utrzymywac kontaktu z kolesiem, dalam mu falszywy adres i telefon. Ale jak sobie pomysle, ze moglam tedy wpasc, ze moglo cos sie stac z tym zlezalym unimilem....to mnie ciary przechodza. Jak widac nie tylko patole moga isc do lozka z kims w tym wieku. Dzis jestem normalna pania, prawie 40-letnia, mam male dzieci meza. Nigdy tez sie nie ' puszczalam" . Moim nastepnym facetem po tym kolesiu, juz 2 lata pozniej, byl czlowiek, z ktorym bylam przez jakies 4 lata.

Gość gość
bardziej by mnie szokowalo jakby wiek byl na odwrot

Gość gość
to wina kafeterii gdzie 40 latki poluja na 20 letnie panny, a 30 latki to juz stare baby wg nich.i pewnie tego samego zdania byl ten 20 latek, ktory wolal swiezynke.za kilka lat 20 a moze i 30 latki latki beda chodzic na podryw do piaskownic i to bedzie norma.ilez bylo tematow na kafe ze 16 latka sama szuka romansu/zwiazku z 30+.jak on mial 20, ona miala 6 lat

Gość gość
no przecież kuźwa dostajecie po to 500+ abyście sie pieprzyły i rozmnażały, o co wam teraz chodzi,

Gość gość
mala dziw***.... w dzisiejszych czasach to nie rodzice wychowuja dzieci tylko same dzieci sie wychowuja.. normalnie patologia

Gość gość
Mogła go oszukać, ale z drugiej strony, 20 letni mężczyzna koleguje się z 13 latką, normalnie to powinno ptzejść tylko wówczas jeśli ta 13stka byłaby nad wyraz dojrzała emocjonalnie, a wątpię,...zapewne to ten mężczyzna był mentalnie chłopakiem i stąd "kolegowanie" się z małolatą. To wina propagandy społecznej która z dziewczynek 12-15 letnich próbuje robić dziewczyny zdolne do seksu, do szaleństw, zaś z kobiet i mężczyzn 19-30 młodzież zdolną tylko do seksu i szaleństw, takie durne zrównanie. Bo dziś niewielka różnica mentalna dzieli kobietę 30letnią od 15letniej dziewczyny, ubierają się podobnie, zachowuja itd. Jak ja miałam 30 lat nyłam od dawna matką, zarabiałam na dom, rodzinę, rachunki, życie, a taką 15stkę to widziałam w roli mojej córki a nie koleżanki. Społeczeństwo ma to co chciało.

Gość gość
gość dziś , litosci, kolo sie w takim razie zamyka.15 latka w roli corki 30 latki-wiec urodzona w wieku 15 lat

Gość gość
Taaa, a najlepsz jest to, ze rodzice "nic nie zauwazyli" hahaha..... dziki smiech mnie ogarnia! Jak mozna nie zauwazyc u dziecka ciazy? Przeciez glupi by sie zorientowal! Ukrywala sie przed nimi? - kazdy normalny rodzic zwrocilby uwage na dziwne zachowanie dziecka, zadne fochy nastolatki nie trwaja tak dlugo! A moze ukrywala ciaze pod szerokimi ubraniami? - serio?! Trzynastoletnie dziecko ukryje wielki brzuch, chod kaczki i "dziwne" siadanie? A co ze szkola? - tez unikala czy twwierdzila, ze "po prostu sie jej przytylo"- kazdy normalny zwrocilby uwage na nagla zmiane wagi dziecka w tym wieku! Tak samo nie wierze, ze chlopak nie znal jej wieku. Mieszkali w tej samej gminie, wiec napewno sie znali! Wsadzic gnoja do wiezienia, a rodzicow pociagnac do odpowiedzialnosci!

Gość gość
brawo, o to chodziło rządzącym aby się rozmnażać, no to mają

Gość gość
I 500+ wpadnie ;)

Gość gość
7.10. Tak jako córkę, ale w sensie mentalnym przecież. Bo niestety ale z taką pannicą to ja mogłabym rozmawiać chyba tylko o szkole. Nie widzę kogoś tak młodego w roli młodszej koleżanki, owszem gdy jest to wiek ona 30 ja 45 i wzwyż to tak.