Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wspolczuje kobietom które mają facetow z małymi chujkami

Polecane posty

Gość gość

Ja sobie nie wyobrazam byc z dzieckiem...pedofilka ani masochistka nie jestem-bo pewnie taki by sie wyzywal na mnie ze nie chce seksu.Nie wiem ale dla mnie taki facet to nie facet;) może , gdybym miala maly biust to bym to zaakceptowala...albo w ostateczności, jakbym potrzebowała faceta do innych rzeczy ale nigdy nie spojrzalabym jak na mezczyzne Wy też tak macie? Tylko szczerze!

Po pierwsze - jest różnica między "małym" 12cm a np. mikropenisem 4cm. Po drugie, czy ktoś wygląda jak dziecko, nie zależy od rozmiaru penisa / piersi. Po trzecie, sex można uprawiać nie tylko używając penisa (no jest to jakiegoś rodzaju niedogodność, a w przypadku mikropenisa - poważny problem, ale ludzie są różni, np. niektóre osoby są aseksualne).

Gość gość
Autorko twoja uroda przemija. Za chwile bedziesz starym kaszalotem . Faceci beda cie bzykac tylko wtedy gdy nikogo nie poderwia. Bedziesz sluzyc tylko jako ktos na wszelki wypadek. Bedziesz starym pasztetem. Twoje cycki obwisna. Czesc facetow bedzie z obrzydzeniem patrzec na ciebie.

Gość gość
jesteś po prostu płytko umysłowa co tu dużo gadać

Gość gość
Bo faceci nie są plytcy.Przykład wyżej.

Gość gość
Raczej nigdy nie będę odstraszajaca, bo mam dobre geny i dobrze się prowadze :) Wiadomo na starość to kazdy będzie pomarszczony jeden mniej drugi bardziej :D ale dbam o siebie, na pewno nie będę jak te narzekajace kaszaloty , którym nawet nie chce się umyć. Dupke też mam ladna i estetyczna, jak z zurnala.Moze wy zle wygladacie to tak sobie tlumaczycie.

Gość gość
A ja współczuję tylko tym, które mają facetów bez jaj a są dużymi

Gość kwintrsencja 39
a ja współczuje ludziom braku mózgu, bo ten brak jest najbardziej dotkliwy. aczkolwiek zarówno mały jak i wielki penis to IMO kalectwo

Gość gość
Mały fiutek to tak jak u kobiet małe piersi. Jedno i drugie żenujące.

Gość gość
No ale piersi zawsze można powiększyć a chujka nie bardzo;)

Gość gość
zawsze można tylko niewiele się na to decyduje

Gość gość
Wszystko można powiększyć przy dzisiejszej medycynie.

Gość gość
Jedna rada dziecko. Wybierając sobie partnera na resztę życia weź też inne aspekty pod uwagę.

Gość gość
Pewnie, że wezmę pod uwagę tyle że i tak dla mnie taki facet nie będzie facetem na 100%. Małe cycki u kobiety też obrzydzaja. Sztuczne to nie to samo

Gość gość
Mnie faceta z srednim europejskim wogole nie rania takie teksty. Odstraszaja tak ale mnie to nie boli. Mnie u kobiet podobaja sie male piersi a duze obrzydzaja. I z kobieta z takim mozgiem jak ty nie chce miec nic wspolnego. Jednak co dziwne takie puste laski do mnie lgna mimo zwyczajnego rozmiaru mojego.

Gość prawikzewsi
Nie uważam że takie kobiety to pustaki bo jeśli kobieta lubi dobre rźniecie to powinna sobie do tego dobrać odpowiedniego faceta.

Gość gość
To niech sobie takiego znajdzie a nie wypisuje swoje zale na forum wysmiewajac sie z innych. Jaja beda jak zachoruje.jakis rak piersi by sie jej przydal .albo rak jelita. Wtedy by spokorniala

Tyle tylko, że dobry seks jest tylko po części zależny od urody i rozmiarów, a po części od tego, co mamy w głowie ;)

Gość gość
a po co ktoś ma pokorniec,jak ma taki charakter to co najwyżej trzymaj się z daleka a życzenia wracają do właściciela,także uważaj

Poza tym jest duża różnica, czy ktoś ma po prostu małego, ale mieszczącego się w normie, czy małego - wadę rozwojową. Tak samo jest ze wzrostem - to duża różnica, czy ktoś jest niski, czy jest karłem. Szczerze nie pojmuję tej Waszej "manii wielkości" - im większe, tym lepsze: usta, biusty, penisy. Jak ktoś ma dużego, to też niekoniecznie jest fajnie, bo może to być bolesne, albo np. zapomnijcie, że kupicie gumki na stacji benzynowej ;)

Gość gość
I co z tego że ktoś ma za dużego to jest rozumowanie na zasadzie że jeden nie ma prawej nogi a drugi lewej. Można mówić że wielkość to nie wszystko ale jak ktoś ma mikro to właśnie wielkość jest jedynym aspektem inne nie mają wtedy żadnego znaczenia.

Gość gość
provo założył gnojek z duzym kalekim penisem który nie da orgazmów z punktów u,a,c,g i wytrysk kobiecy

gość dziś Po pierwsze, napisałem wyraźnie: "jest duża różnica, czy ktoś ma po prostu małego, ale mieszczącego się w normie, czy małego - wadę rozwojową". A po drugie, są ludzie, dla których pewne wady są drugorzędne w kontekście jakichś zalet. W końcu istnieją ludzie, którzy wiążą się z np. transseksualistami.

Gość gość
male penisy sa świetne w seksie daja orgazmy i nie ma dyskomfortu jak przy duzych czy srednich penisach

Gość gość
srednie i duze penisy to kalectwo bol jak na porodowce zero orgazmow i wytryskow kobiecych

Gość gość
średnia długosc pochwy to 8cm wiec rozmiar nie ma takiego znaczenia no chyba ze ma za duze przyrodzenie

Gość gość
Jakby autorce amputowano piersi z powodu nowotworu to by poczula to co czuje facet z malym ktorego sie dyskryminuje. Po to ma spokorniec.

To, czy ktoś ma orgazm, czy nie, nie jest uzależnione od wielkośc***enisa, a nawet penis nie jest do tego konieczny. Pochwa i o***t są rozciągliwe, więc i duży się zmieści - no może nie wepchnięty do końca (o ile nie jest jakiś monstrualny).

Gość gość
15:33 lecz sie kaleko:D 🖐️