Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciaza po poronieniu

Polecane posty

Gość gość

Witam. Na poczatku wrzesnia poroniłam, teraz jestem ponownie w ciąży tj licząc od ost miesiączki 4tydzien a od owulacji 2tc. W dniu spodziewanej miesiączki czyli w poniedziałek zrobiłam hcg wyszlo 105,2 chyba jest ok jak na początek ciąży co? Boje się że znowu sytuacja sie powtórzy z wrzesnia. Napiszcie swoje historie oczywiście te pozytywne jak to u was bylo po tak przykrym doświadczeniu.

Gość gość
Badz dobrej myśli...

Gość gość
Tu zarobisz na poprawę humoru : www.jakzarabiambezetatu.pl Głowa do góry :*

Gość Mamusiaporazdrugi
Osobiscie nie ale moja bratowa stracila ciaze w drugim mies i po jakims niecalym roku znowu zaszla i jak narazie jest juz w czwartym mies. Wszystko jest ok a tez sie martwila.

Gość gość
Po dwoch poronieniach po bardzo krotkim czasie dwojka wspanialych dzieci.

Gość gość
Czyli jednak to sie udaje. A hcg dobre? Jak myślicie? A to normalny objaw ciąży ze nie mam apetytu ? Tylko na herbacie mogę być. Miałyście tak?

Gość gość
Średnio co 3 kobieta ma na koncie poronienie, a później większość rodzi 1-2-3-itd dzieci. Pracowałam na oddziale położniczym, te statystyki są z papierów.

Gość gość
Mi po poronieniu w 7tc udało się zajść równo rok po. Tylko że dodatkowo choruje na endometrioze po pierwszej cesarce to zadanie miałam utrudnione. Synuś teraz ma 8 mc i kochany że serce rosnierośnie