Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość18011005

Pustka, ogromna pustka ... ...

Polecane posty

Gość gość18011005

Poznalam Cie rowno dwa lata temu.. zwariowalam wtedy, zmieniles cały moj swiat ... byłeś tylko miesiac w moim zyciu. Przyjechales do S...... na to cholerne szkolenie. Czy chcialabym cofnac czas ? Pewnie nie. Bo byl to Najpiekniejszy miesiac. Ty Starszy, bardziej doświadczony, pokazales mi inny swiat .. zakochalam sie w Tobie, stracilam glowe .. mysle ze tez cos czules .. probuje ulozyc sobie zycie na nowo . Te dwa lata bwrdzo mnie zmienily. Zmienily mnie przepłakane noce, bezsenne od momentu naszego ostatniego spotkania w lutym . Jest w moim zyciu mezczyzna, kocha mnie wiem o tym, chce slubu, w sumie jest niemalze idealny staram sie calym sercem byc dla niego dobra bo wiem ze na to zasluguje, wiem ze w moim zyciu juz nigdy nie pojawisz sie ty .. ale mam cicha nadzieje ze moze to przeczytasz, domyslisz sie ze to o ciebie chodzi .. Kocham cie pamietaj o tym tak jak wtedy tobie mowilam kocham najmocniej w swiecie. Bylabym w stanie dla ciebie wszystko zrobic, jezeli kiedykolwiek bedziesz potrzebowal pomocy, jezeli zachorujesz bedzie potrzebna ci nerka odezwij sie kocham cie bezgranicznie ! Nigdy losowi tego nie wybacze ze dal mi ciebie tylko po to zebym musiala o tobie zapomniec.. taka milosc zdarza sie tylko raz. KOCHAM CIE PAMIETAJ M....

Gość ogólny
kurza twarz , faktycznie facetów jest coraz mniej a kobiet normalnie przybywa

Gość gość
wspolczuje aktualnemu...