Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Boska z awatarem

Całuskowo come back

Polecane posty

Gość gość
Dziwuszko jak jest zima to każdy wacław się kurczypowinnaś to wiedziećale w walentynki będziemy dmuchać już na ciepłe4I nie pali się, ja takjakie babki? może ciotki masz na myśli? :D

A to dlatego tacy jacyś hmmm wycofani jesteście przy tym mrozie!!! Trzeba koło was teraz więcej tańczyć, żeby mieć jakiś pożytek. Piszę ogólnie o zimowych facetach.:-D Pytanie o babki przemilczę.Uparty jesteś, wiesz?

Gość gość
A co Haja :classic_cool:🖐️to przyjaciółki ze wszystkich najwierniejszehehe ;)no wiem, bez jaja może lepiej na dobry humor zażyć przebuj? 😴

Gość Jacek      81
Ugniatam se go jak ciastoline

Hehehe może być, tylko przy dedykacji pamiętaj, że belejakiej muzyki nie słucham.:-D Odwilż taka, że kajaka trzeba wyciągać.Może i się Wam porozkurczają te harmonijki...:-p Popatrzę.

Gość gość
A co Haja :classic_cool:muzyka nigdy Ci szczęścia nie obiecywała?bo mi tak 😴przebuj pełny dobrych słówi westchnieńśmiało sobie włączdo tych harmonijek.

Czy ja lekkiego focha widzę?Co ja poradzę na to, że się zwinął w trąbkę?Już trzeba szczęścia w muzyce szukać? Zmarznięta kobieta jest dużo atrakcyjniejsza.Przynajmniej na wysokości cycków.:-D

Gość gość
W tym rokunarty zaliczyłem, łyżwy też i basennawet moto zaliczyłem w kaloszach :pale zmarzniętego cycka jeszcze niepodzielisz się? :classic_cool:

Przecież piszę, że odwilż.:-p Przyjdź jutro z tym pytaniem, idzie znów mróz.Tylko co?Mi staną a Tobie się znów skurczy. :-D:-D:-D Fajny taki stojący z gęsią skórką...nie?

Gość gość
Jaka odwilż? :(to już nie należy jechać na wybrańców? :oech...jeszcze wczoraj nie ciążyło mi pióroi każdy wiersz pachniał podtekstemwersy miały treść i przeznaczenieteraz ma być odwilż?i sromota pomarszczona. :o

Hmmmm Przyjaciel, za mało wgłębiałam się dotąd w Twoją twórczość.Obawiam się, że nie dysponuje niezbędnym do tego czasem. Pisz do mnie po prostu i bez odniesień do innych wątków, bo nie mam pojęcia co odpisać.:-)

Gość gość
Hej In i Haja. ;) U mnie też odwilż w każdej dziedzinie życia. Nawet w seksie. :( 4I

Gość Jędrek mędrek
Odwilż w seksie, znaczy: mokro masz? to chyba dobrze 🖐️

Gość gość
Tajemniczość pominęłaś 4I 🖐️zawiera w sobiewiele urokufascynacji, nadzieicichych ścieżek po zmrokurozczarowań, spełnieńsztormów i wiele innych sektorów i garaży ciemnychHaja mam napisać wprost?chcę polizać Twoją mokrą ci/pkęteraz jest ok? :classic_cool:

Gość gość
dropsa sobie poliz

Gość gość
I tak oto drogie dziewczętaokazuje się że facet to nie jest cepi jego obsługa jest bardziej skomplikowanai nie wystarczy leżeć i pachniećani nawet zgrabnie rozchylać uda i ustaznaczy zmieniam zdanie na przeciwne :classic_cool:🖐️

A! Słyszeliście o instruktorze jazdy z Pabianic?O tym, który to swoją siedemnastoletnią kursantkę potraktował (za zgodą) wg 13tej Księgi Pana Tadzia?

Przyjaciel :-D:-D:-D Ty mi o tej chęci lizania cipki pisz latem.Wtedy będzie szansa, że Ci tam coś przy tym drgnie. Wiesz, w wirtualu, te wszystkie znaczki, wykrzykniki, nieme i ślepe to tak nie działają na pstryk. Hehehe

Gość gość
Haja mam napisać wprost? chcę polizać Twoją mokrą ci/pkę teraz jest ok? cool.gif In. :D zwierzaku. :D Mokro mi, ale łóżko puste. Depresja zimowa. Nawet wibrator zimny.:( O tym panu z Elką nie słyszałam, ale o 13 księdze tak. I też bym chciała. ;) 4I

Facet musi być zwierzem, inaczej nie jest interesujący.;-) To Ci 4 opowiem, co słyszałam.Otóż ów pan w zacnym wieku (nie podali dokładnie) kupił panience mieszkanko, wyposażył komfortowo i wszysyko było ok do momentu, kiedy ta cwana bestia (kobieta też musi być zwierzem) powiedziała "dość mam tego wiszącego flaka".Wymieniła zamki.Gość, wyobraź sobie podał ją do sądu.Żeby oddała kasę za inwestycje.:-D I jak myślisz? :-D

Gość gość
Hehe, latem to każda chętna i właściwie nie potrzeba się staraćtylko odpowiednio patrzeć na dziewczynęi mieć właściwe dropsy w kieszeni :pja też nie słyszałem, ale moja dzidzia myśli już jak to będzie na kursieza jakiś czaschyba sam ją nauczę jeździć, z tatusiem będzie łatwiej. ;)

Jakie dropsy?Jajka niespodzianki jeśli już, no dobra obok kieszeni. Zgodzisz się chyba, że nie ma mocniejszej energii erotycznej niż ta, zawarta w spojrzeniu.O każdej porze roku. To jest przewaga realnego spotkania.Tutaj natomiast można poświntuszyć kudłatą myślą i to też jest ciekawe.

Gość gość
Aha, czyli chcecie dawać dzikim zwierzakom z jajamia nie mężczyznom z dusząi że tak powiem z sercem? :oHaja, a Ciebie kto nauczył jeździć 200/h?e...nie ważne, dziś o 20 w klubieciepło będzie, i będzie można patrzeć do woliale do czasu powstania energii :classic_cool: dropsy też będą.

Przyjacielu!:-D Nic przeciwko Tobie! :-D Jak pytasz, to nie pisz zaraz nie ważne.To mój ulubiony temat poza erotycznymi.:-D Ciężką nogę mam od pierwszej jazdy.Tak wyszło po prostu.Tęsknię bardzo.😭

Gość gość
Haja, myślę, że faceci myślą chu=jem. :O Przepraszam za wyrażenie. Ale ta historia tylko mnie w tym utwierdziła. ;) Jeden drops dla mnie In. :classic_cool: Uff. Idę zaparzyć sobie jakąś herbatkę. 3majcie się. :) P.S. Kudłate myśli są super. Ale spojrzenie i gesty- miodzio. I zapach. 😭 In, tylko nie pisz o benzynie. ;):D 4I 🖐️

Gość gość
Jakbys Imp okreslila zapach i smak twojej cipki? To samo pytanie Haja? ;)

Gość gość
Kefir z pasztetem:D

Gość gość
Raczej kaszanka, albo czarny salceson 4I 🖐️