Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Boska z awatarem

Całuskowo come back

Polecane posty

Gość gość
GRUUUU GRUUUURRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

Gość haja
Uuuu to przesadziłam rano z zachęcaniem do tryskania czym kto ma.:-D W każdym razie życzę udanego weekendu, może też przy grzanym winie.:-)

Gość gość
gość dziś fałszywa męska c***a pewnie odrzut jakiś smiech.gifsmiech.gifsmiech.gif : a tak miło się waliło k****a pod posty achh.. jaka szkoda no i na mailu kilka nic nie znaczacych wiedomosci o tresci erotycznej smiech.gifsmiech.gifsmiech.gifsmiech.gif "może" i juz frajerzyna zakochany bo ręką sobie ulżył smiech.gifsmiech.gifsmiech.gifsmiech.gifsmiech.gifsmiech.gifsmiech.gifsmiech.gif achh achhh ahh smiech.gifsmiech.gifsmiech.gifsmiech.gifsmiech.gifsmiech.gifsmiech.gif swoja droga kobiety potrafia byc bardziej zazdrosne i chore z zazdrosci czasemsmiech.gifsmiech.gifsmiech.gifsmiech.gifsmiech.gi X To wyżej to nie jest normalne. Jedna umie tylko hihihihi , inna stawia emotki jak imbecyl. Tylko walić konia pod was, denne odiotki.

Gość gość
pewnie to robisz :classic_cool: pod kobiety i facetów chamie :classic_cool:👄wal do woli

Gość gość
nie ma się co dziwić że kobiety to suki które nawet inne kobiety zmuszaja do prostytucji :( podstepem :(

Gość gość
15.17 Brutalnie , bo ja napisałabym kulturalniej ale cóż...celnie. Wszelka krytyka tutejszych zachowań, promowania się tych głupiutkich kobiet , Gosiaczków, Wandź i MMart nie umiejących napisać składnie zdania i wulgarnych hejterek typu Haja , zaraz spotyka się z zarzutem domniemanej zazdrości innych o nie. A to chyba zwyczajny wstyd, że należy się do tej samej płci co wymienione.

Gość gość
Poprawka.Mój wpis do gościa z 14.50 .

Gość a ja się wstydzę za ciebie
gość dziś 15.17 Brutalnie , bo ja napisałabym kulturalniej ale cóż...celnie. Wszelka krytyka tutejszych zachowań, promowania się tych głupiutkich kobiet , Gosiaczków, Wandź i MMart nie umiejących napisać składnie zdania i wulgarnych hejterek typu Haja , zaraz spotyka się z zarzutem domniemanej zazdrości innych o nie. A to chyba zwyczajny wstyd, że należy się do tej samej płci co wymienione. XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX Bo gónwo wiesz i wsadzasz wszystkich do jednego wora, masz gonwo nie zrodlo informacji a zazdrosc o kogoś o coś w polsce jest wszechobecna Cebulaku tak jak przypierniczasie sie do kogoś nie patrzac na winy osadzajac po jednej rzeczy.. i w dodatku trzeba się z takim przekrzykiwac bo tluman krytyk nie ma odwagi wejsc na swoj nick zwyczajnie wejsc skoro nie wstydzi sie swojego zdania kryje sie kryje sie pod gosciem :D:D:D na foorum i w zyciu realnym tez jakis gosc cie kryje albo i nie nie wiem jakiej orientacji jestes czy nie jestes Bi nie oceniam nawet jezeli lubisz possac rurke z kremem

Gość gość
80% wpisów na tym temacie to wylogowana haja :O

Gość gość
a ja się wstydzę za ciebie dziś gość dziś 15.17 Brutalnie , bo ja napisałabym kulturalniej ale cóż...celnie. Wszelka krytyka tutejszych zachowań, promowania się tych głupiutkich kobiet , Gosiaczków, Wandź i MMart nie umiejących napisać składnie zdania i wulgarnych hejterek typu Haja , zaraz spotyka się z zarzutem domniemanej zazdrości innych o nie. A to chyba zwyczajny wstyd, że należy się do tej samej płci co wymienione. XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX Bo gónwo wiesz i wsadzasz wszystkich do jednego wora, masz gonwo nie zrodlo informacji a zazdrosc o kogoś o coś w polsce jest wszechobecna Cebulaku tak jak przypierniczasie sie do kogoś nie patrzac na winy osadzajac po jednej rzeczy.. i w dodatku trzeba się z takim przekrzykiwac bo tluman krytyk nie ma odwagi wejsc na swoj nick zwyczajnie wejsc skoro nie wstydzi sie swojego zdania kryje sie kryje sie pod gosciem smiech.gifsmiech.gifsmiech.gif na foorum i w zyciu realnym tez jakis gosc cie kryje albo i nie nie wiem jakiej orientacji jestes czy nie jestes Bi nie oceniam nawet jezeli lubisz possac rurke z kremem X Koka, amfa , dropsy czy brak wykształcenia? Co by nie było, tego się nie da czytać. I potem się dziwi jedna z drugą, że są wyśmiewane i stawiane na równi z amebkami.

Gość wyedukowany plebs
Koka, amfa , dropsy czy brak wykształcenia? Co by nie było, tego się nie da czytać. I potem się dziwi jedna z drugą, że są wyśmiewane i stawiane na równi z amebkami. XXX się znalazł ... jaki twoim zdaniem powiniem być poziom forume? pewnie taki jak twój jak Jarusia albo Antka :D:D czyli światy Urojone? :P wyśmiewany jesteś ty STalkerze ponury 😴 internetowy bo od lat nic nowego nie mówisz tak jak Petrov nic nowego nie wnosi :D:D:D takie zwykłe nędzne smutne chamy i prostaki :P emotki ci przeszkadzają :D:D:D:D:D:D i nic z tym nie zrobisz :P gęgaj sobie przed lustrem :P na golasa

Gość gość
Nie chcę obrażać ale co zTobą?Jaki Antek? Gdzieś Ty to wyczytał/a?Człowieczku, masz manię prześladowczą. Od cebulaków do Antków (?) ; dodaj jeszcze królową angielską i UFO w Klewkach i wyjdzie Ci dlaczego tamta rżała a ta rzuca mięchem. Mieszasz wszystko i wszystkich , to jest nienormalne. Nie mam Ci już nic do powiedzenia , ja Cię nie rozumiem, za bardzo bełkoczesz.

Gość gość
Ale macie nasrane.

Gość gość
wylogowane nie-Ciotki znów się rzucają na Hajabuzę :O

Gość nasz wspolny jezyk to bełkot
gość dziś Nie chcę obrażać ale co zTobą?Jaki Antek? Gdzieś Ty to wyczytał/a?Człowieczku, masz manię prześladowczą. Od cebulaków do Antków (?) ; dodaj jeszcze królową angielską i UFO w Klewkach i wyjdzie Ci dlaczego tamta rżała a ta rzuca mięchem. Mieszasz wszystko i wszystkich , to jest nienormalne. Nie mam Ci już nic do powiedzenia , ja Cię nie rozumiem, za bardzo bełkoczesz. XXXXXX kiedyś było takie wino... mamrot :classic_cool: twoj ulubiony trunek i zobacz co z ciebie wyrosło

Gość gość
Ktoś z obsesja na punkcie Ciotek jakaś kurfa broniącą największą hejterke Awarie Haję stara kurfę starszą od Ciotek :-D

Gość gość
95% wpisów to Haja z pomarańczy :-O

Gość gość
Wszystko rozpiertolą:O

Gość gość
Jak to nie-Ciotki :(

Gość gość
...nie wierzę co czytam, ile jadu jest w forumowiczach...

Gość gość
Zalogowane są miłe.

Dzień dobry forume.:-) 🖐️ Gdybym była fachowcem od stanowisk to bym się dziś spełniła.:-D Nie ważne czy to ta sama szklana kula, ale bublem tak samo daje.:-D Ale ja nie o tym. Strzelam, że ktoś zajrzy,dlatego zostawię pozdrowienia i życzenia pięknych, ciepłych Świąt.👄

Przyjemności w dotyku, słodkości w przełyku. Szelestu w kieszeni i słońca promieni oraz by rok cały po prostu był wspaniały. Szczęśliwego Nowego Roku! 👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄

Gość Słonik z naftą
Moc całusków na Nowy Rok 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄