Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Boska z awatarem

Całuskowo come back

Polecane posty

Gość gość
Imperium nie miałem chociaż był flirt rozmowy z podtekstem ale się zniechęciłem bo zbyt łatwa mi się wydała im łatwiejsza zdobycz tym mniej satysfakcjismutas.gif Z Want też poszło całkiem szybko, trochę zamieszania udawanej uwagi, kilka zdań wysokiej rangi i udawana obrona przed poprzednim facetem łatwizna najszybciej zdobyta deklaracja obciągania na kafesmutas.gif Z Kuszą było najdłużej, to bardzo inteligentna indywidualistka, bardzo wygadana a do tego miłośniczka anala i rimingu, prawie ideał gdyby nie to, że nie jestem gejem a Ona jest dość wątpliwej urodysmutas.gif gdyby była choć o 1/3 ładniejsza to ja bym był o 1/2 bardziej skory do spotkania. Na szczęście mieszka w dość odległej dzielnicy Warszawy ode mnie czyli w Radomiu więc w metrze się nie spotkamy. Z

Gość gość
Bo jest zbyt łatwa 🖐️Dlatego mąż ją zostawił 🖐️

Gość gość
Ja też tęsknię i liczę dni Haja 😭🖐️zanim oddechy spalin w pocałunku się połącząz ciepłym asfaltema z ciał ubrania opadną lubieżnieprzekomarzanki urocze się niech tu tocząa usta niech kuszą jak maliny, miód, wiśnieoraz wysokooktanówka. :p

Gość Jacek      81
Ugniatam se go jak ciastoline :)

:-)🖐️ 4, ten z Elką to na pewno innej głowy nie używa.Dokończę historię, bo warto.Puenta jest taka, że złamanego grosza nie ugrał :-D Przyjaciel, może lepiej o tym co na wyciągnięcie ręki jest?:-D Inaczej same treny będą płynąć. gość 17.08 cześć.A Ty?

Gość gość
Trendy chyba :pu mnie w kącikach ust wstyd przed kafe mieszkawiec czekam na pierwszy sygnałod bezwstydnicyw spódnicymoże być Elka. 😴

Gość gość
AhaTy masz chęćja mam chęćto razem co możemy? :Djuż widzę te szczytyoraz sokiale chciałbym aby 4I nagrywałai puszczała.

Przyznam, że do trójkąta to sobie innej bezwstydnej nie wyobrażam nawet.;-) Niech puszcza (wodze) :-D Odwilży ciąg dalszy, więc stanęły właśnie z innego powodu.:-p

Gość gość
O takja też :pplótłbym językiem co chwila przyniesie aż piersi zdradziłby zamrożenieznaczy mrowienie w ustachi skarpetki na wszelki wypadek. 😴

No to koniec czekania :-D:-D:-D Czas poezję przełożyć na język...ciała :-D Czego i Wam życzę. A niech będzie 👄 :-)

Gość gość
Hajabuza ty kurfo jjepana,ty peezdo zaklamama. Chuuj ci w duuuupe.

Gość gość
Tak, rozumiem to Haja 🖐️że przekładanie słów na demoniczną rozkoszto tak jakby te pierwsze chwile znów zakwitłykiedy powoli zagłębiałem dłońpod bluzeczkę a tam;wentylki drżącew potrzebie. 😴

Niechodliwy temat gościu?:-D To, że się tam kiedyś w przeszłości komuś noga śliznęła i na podstawie głębokich obserwacji stworzył mój hmmmm portret :-D to nie znaczy, że będzie mu odp*****lać na okrągło by ci tu wtórował.:-D Dzień dobry Przyjacielu i tym, którzy światełko do nieba wzniecali. I nie tylko to wzniecali.:-p

Gość gość
Cześć 🖐️ja wzniecałem, cały jestem w serduchachnasze jest niebo znów 👄i Wenusi jeszcze księżyc widać. :D

Gość gość
Cze Luiza. A Ty na dłużej?

Gość Słonik z naftą
Ile można czekać na całuski 😴

Gość gość
smof jak zwykle nie wiadomo do kogo mówisz pechowiec.gif Koke hejtował własnych znajomych z karuzeli. Z 4imp uprawiał seks, petrov też się przyznaje do seksu z nią. Petrov hejtuje jakąś olę, która była przez chwilę i dawno nie ma. Pewnie koke to petrov. Stałych użytkowników jest ograniczona ilość. A to ktoś kto dobrze wszsytkich zna.

No to w ślinę z Boską.:-D 👄 Ty weź chociaż spróbuj sprecyzować porę Twojego matrixa, to może będzie raz wreszcie na gorąco ;-)

Ludzie tu potrafią odpowiadać na pytania sprzed 5 lat, więc po dwóch zaledwie tygodniach cześć n_ru 👄:-D

Gość gość
cudowny sex tel(stęki,jeki,sapanie i ostra rozmowa) kicia robi niesamowite rzeczy zadzwoniłem i jestem mega zadowolony :) 708-877-543 wew 25