Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karokarolinana

problem z paszportem. kupić bilet?

Polecane posty

Gość karokarolinana

wczoraj zlozylam wniosek o paszport. Ma być gotowy za dwa tygodnie, ale po 9dniach moge juz pytac czy zcasem nie ma. niestety, żeby jechac tam gdzie chcialam musialabym kupic bilet juz dzisiaj. Problem w tym, że jak nie dostane paszportu do polowy grudnia to strace ponad 2000. Jak było u was? jak dlugo czekaliscie na paszport? zaryzykować?

Gość gośćblablaja
a rob co chcesz

Gość gość
a tak cie cisnie na ten wyjazd? zobacz sobie na www mazowieckie pl w zakladce paszporty tam sa telefony do urz mazowieckiego i popytaj. Bilet musi byc na twoje nazwisko i z aktualnymi danymi i musisz miec aktualny paszport. A na dowod nie mozesz leciec tam, gdzie potrzebujesz? zadzwon na lotnisko, na stronie jest tel. do strazy granicznej to ci powiedza. albo do komendy gl. sg

Gość karokarolinana
Zalezy mi na tym, bo moj chlopak nie pomyslal ze nie mam paszportu i kupil juz bilet dla siebie. Nie moge lecviec na dowod, musze miec paszport. Powinni sie wyrobic z paszportem, tylko troche boje sie ryzykowac, bo 2000zł to dla mnie nie mało.

Gość gość
to podzwon jutro i popytaj. A na lotnisku sg pracuje calodobowo i numer tez jest tak czynny, sobie poszukaj. Moze oni wiedza jaka jest szanse, zeby szybciej.

Gość karokarolinana
jak skladalam wniosek o paszport powiedziano mi ze okres oczxekiwania to do 30-dni ale przychodza do dwoch tygodni. nie przyspiesze tego w zaden sposob. Chcialam tylko wiedziec jak to wyglada w praktyce i czy warto zaryzykowac.

Gość gość
A tak z innej beczki. Jeżeli ktoś z was miał by problem z kupnem biletu, rezerwacją miejsca to śmiało można zlecić to firmie www.lotnicze.pl. Zarezerwują bilet, zamówią hotel i nie tylko. Warto zajrzeć na ich stronę i zapoznać się z oferta.