Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marlenka135

Przeczytajcie do końca.

Polecane posty

Gość Marlenka135

Mam ponad 20 lat. Do jeszcze niedawna pisałam z pewnym chłopakiem był we mnie bardzo zakochany ale nie chciałam mu dac tak szybko szansy a trwało to rok ponieważ lubił sobie wypić . Starał się o mnie bardzo był u mnie w domu spędzaliśmy ze sobą dość dużo czasu na same rozmowy iwiadomości kochał mnie ale odkąd przestał o mnie walczyć i znalazł sobie dziewczynę nie potrafi normalnie napisać paru wiadomości na portalu społecznościowym do mnie. Dla mnie to trochę chore mimo wszystko. Bo jakiś chociażby nie duży kontakt moglibyśmy mieć. Zachowuje się dziecinnie. Spędziliśmy ze sobą naprawdę sporo czasu a tym bardziej mieszka nie daleko mnie więc tym bardziej kontakt powinien jakiś tam być.on ma 30 lat.szczerze to czasem chciałabym z nim porozmawiać jak dawniej. Co wy o tym myślicie ?

Gość Marlenka135
Odpisze ktoś?

Gość gość
Ma dziewczynę więc daj mu spokój nie chciałaś go przecież nie czekał znalaz dziewczynę daj mu spokój bo po co mają się kłócić z twojego powodu

Gość gość
Co zrobić? Nic na to nie poradzisz.

On ma dziewczynę i uważasz ze powinniście ze sobą utrzymywać kontakt? Nie, lepiej zajmij się swoim życiem, zainteresowaniami

Gość gość
Tęsknię za rozmowami z nim nie ukrywam. Sama mam chłopaka ale i tak kontakt z kolegą to nic takiego. Oczywiście chłopak by nie wiedział.

Gość gość
A nie przeszkadza ci fakt,że ukrywałaby taką sprawę przed chłopakiem?

Gość gość
Trochę tak. Ale lepsze to niż miałby się o tym dowiedzieć.

Gość gość
A czy przeszkadzałoby ci,gdyby twój obecny chłopak utrzymywał by kontakt ze swoją byłą dziewczyną? Boisz się,że chłopak mógłby się dowiedzieć o tych waszych kontaktach,czy to oznacza,że nie zakończyłaś poprzedniego rozdziału i boisz się zazdrości ze strony swojego obecnego chłopaka,czy tego,że przekroczysz pewną granicę ze swoim byłym?

Gość gość
Mój obecny chłopak lubi al też będąc już ze mną pisać z byłą i się spotkać . Fakt byłabym się jego zazdrości reakcji na to gdyby się o tym dowiedział. Ale on do tej pory wysyła zaproszenia laskom których nie zna tylko mu się podobają ze zdjęcia .

Gość gość
Jest hujowo