Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qka

Czeka mnie poważna rozmowa z córkami. Jakieś sugestie?

Polecane posty

Gość gość
* mialo byc 17.43 podszywacz

Gość gość
Dla mnie nie ma wątpliwości, że prowokacja i że napisana przez faceta - takiego który nie ma córek i najprawdopodobniej kobiety zna tylko z widzenia. Wyobrażacie sobie w ogóle tę sytuację? Normalnie matka zapytałaby "a co tu robicie" - a ta w ogóle nie była zainteresowana tłumaczeniem samych córek - bardziej obchodzą ją teorie kafeterianek.

Gość qka
@ gość dziś Autorko prosze napisz wiecej co one wyprawialy. Ku przestrodze innych. x Lepiej nie pisać szczegółów bo ten zboczony podszywacz zaraz będzie miał pożywkę. Robiły to co na filmach niestety. Wszystko wszystciutko łącznie z językami niestety. Starsza inicjowała a młodsza jak to młodsza robiła co tamta kazała. Włos dęba na głowie jak słuchałam.

Gość gość
jak to prawda to ja piertolę...

Gość gość
teraz będzie je ciężko oduczyć bo jak one w takim wieku zasmakowały w lesbistwie to potem mogą zostać lesbijkami ja piertolę

Gość gość
Tak jak napisałam. Przyznały się lizania, wsadzania sobie palców i oblizywania ich i zabawa piersiami. Czy iść do psychologa czy seksuologa? Czy może wysłać starsza do dziadków na jakiś czas 2-3 lata? Jestem załamana jako matka....

Gość gość
To forum macierzyńskie a nie wymiana fantazji onanistów.

Gość gośćnastka16
Witam. Nazywam się Paulina mam 16 lat. Czytałam o pani córkach, ja opowiem coś od siebie. W wakacje byłam z moją najlepszą przyjaciółką Olą pod namiotem. Pewnego dnia leżałam sobie na swojej karimacie w namiocie i czytałam książkę. Nagle weszła Ola i powiedziała: ,,Wstań!'' Trochę się wystraszyłam, ale wstałam. Ola podeszła do mnie pogłaskała mnie po policzku i pocałowała. Nie protestowałam. Była niezwykle czuła. Całowaliśmy się około 2 minuty. Następnie poczułam dłoń Oli na moim biuście. Wiedziałam co będzie dalej. Bardzo mnie to podnieciło. Oderwałam się od jej pocałunku. Zdjęłam jej bluzkę i ujrzałam średniej wielkości piersi w różowym staniku rozpinanym w przodu. Położyłam ręce na zamku i dostałam w twarz. Ola przyłożyła moje usta do zamku i kazała odpiąć go ustami. Tak też zrobiłam. Następnie Ola ustami zdjęła moją bluzkę i stanik. Uklękła przede mną i rozpięła moje jeansy i od razu zdjęła moje stringi. Teraz pieściła moją cipeczkę. A ja drażniłam jej sutki. Chwilę tak się bawiliśmy. Ola zdjęła swoje spodnie i położyła się mi nakazała położyć się w drugą stronę. Utworzyłyśmy pozycję 69. Zaczęłam zachłannie zlizywać jej soczki z cipki (a było ich naprawdę dużo). Ola robiła to samo, później zajęła się moją drugą dziurką. A ja przeżywałam orgazm. Próbowałam dalej robić jej minetkę, ale nie dałam rady. Bardzo głośno krzyczałam i stękałam. Ola przestała i wstała zbliżyła się do mojego ucha. Usłyszałam słowa: ,, Teraz ja chcę przeżyć orgazm. Masz się mną zająć moja dziwko!'' Te słowa bardzo mnie napaliły. Kazałam Oli położyć się. Uczyniła to a ja uklękłam przy niej rozszerzyłam jej nogi i zaczęłam robić minetkę przeplataną z palcówką. Moja przyjaciółka była już bliska orgazmu, więc zaczęłam jeszcze efektywniej lizać. Nagle wytrysły na mnie jej soczki. Wszystko grzecznie zlizałam i wstałam ona także. Myślałam że to już koniec, ale z ust Oli usłyszałam: ,,Mam coś jeszcze. Przed naszym wyjazdem wybrałam się do sexshop'u i kupiłam małą zabaweczkę. Teraz połóż się na cycka i grzecznie wypnij dupcię''. Chciałam ją pocałować, ale dostałam w twarz i usłyszałam: ,, No co suczko nie rozumiesz co do ciebie mówię. Kładź się i wypnij tą dupę!''. Wiedziałam, że jeżeli tego nie zrobię to dostanę w twarz, więc uczyniłam co kazała. Kątem oka zauważyłam jak Ola przypina sobie do kutasa i przymierza się do wejścia w moją dupę. Zrobiła to weszła szybko i ostro, tak jak lubię. Poruszała się szybko. Momentalnie doszłam do orgazmu. Ola już nie chciała, abym się jej odwdzięczyła widziała że jestem zbyt zmęczona. Położyła się koło mnie i oparła głowę na moich piersiach. Cichutko wyszeptała: ,, Dziękuję już od dawna o tobie marzyłam'' i pocałowała mnie.

Gość gość
Ja też muszę się Pani coś przyznać autorko :( Mam 14 lat, a moja koleżanka Monika 18. We wtorek Monika zaproponowała mi, że po szkole zawiezie mnie samochodem do domu. Bez problemowo się zgodziłam. Gdy weszłyśmy do samochodu, Monika włożyła kluczyki oraz zaczęłyśmy jechać. W połowie drogi ręka Moniki przyleciała na moje udo, masując je. Uśmiechnęłam się do Moniki, oraz jechałyśmy dalej. Gdy dojechałyśmy na miejsce chciałam już odpinać pasy, lecz w ostatnim momencie poczułam przyjemne uczycie między moimi nogami. Uśmiechnęłam się, po czym Monika szepnęła : -Chodź... Wyszłyśmy z samochodu oraz weszłyśmy na tylne siedzenie. Monika położyła się na mnie, lekko ściągając moją bluzkę. Gdy ściągnęła moją bluzkę, całowałyśmy się. Monika szybkim ruchem ściągnęła moje spodenki i majteczki, po czym zaczęła lizać, pieścić oraz bawić się. Nagle byłam cała naga, a Monika dalej się mną bawiła. Bawiłyśmy się sobą nawzajem przez jakąś następną kolejną godzinę. Monika zaproponowała mi abym przyszła do niej do domu. Szybko odpowiedziałam jej że tak, całując ją w jej cipkę. Gdy dojechałyśmy na miejsce, szłyśmy do jej domu całując się jednocześnie. Weszłyśmy do domu, Monika rzuciła mnie na łóżko oraz ostro się mną bawiła. Potem wstała, wyjęła swój różowy wibrator, oraz wkładała go w moją cipkę. Piszczałam, nawet krzyczałam z bólu. Monika po około godzinie nachyliła się nad moje usta mówiąc "kocham Cię" oraz pocałowałyśmy się. Na razie nie chcę zmieniać swojej orientacji seksualnej, bardzo podobają mi się kobiety, są bardzo atrakcyjne oraz seksowne. Historia ta wydarzyła się na prawdę...

Gość kamilkamilkamil15
Trafiłem tu bo szukałem czegoś na forum o rodzeństwie i seksualnym pociągu. Nie wiem co robic ! Mam 15 lat , ona tydzien temu skonczyla 18 . Jest piekna ,ideal dziewczyny , szczupla , opalona , ma piekne dlugie nogi i twarz modelki jest tylko jeden problem . JEST MOJA SIOSTRA . Od jakiegos czasu zaczynam interesowac sie moja starsza siostra , pewnego razu jak wrocila do domu (biegala) poszla do lazienki wziasc prysznic , gdy wyszla , ja wszedlem sie wysikac i zobaczylem jej majtki na srodku podlogi , nie wiem czemu ale je podnioslem , byly cale mokre od potu , a ja tak poprostu je powachalem czy nie smierdza , i wtedy sie stalo , ku mojemu zdziwieniu jej majtki nie smierdzialy lecz pachnialy cudownie , nie myslalem o niczym zboczonym i mialem wzwod , tak wzwod z powodu zapachu spoconych majtek . Nie, nie mastrubuje sie przy tym -.- . Od tamtej pory mam podejrzenia ze podswiadomie uwazam siostre za obiekt seksulany . I to wszystko przez zapach jej mokrej "c*pki" . Ona nic nie podejrzewa a ja od tamtej pory nalogowo wacham jej bielizne po bieganiu . .Podoba mi sie wlasna starsza siostra . Czasami mam ochote uprawiac z nia sex i gdyby chciala z checia bym to zrobil .

Gość gość
ostro temat leci :D

Gość gość
hahhahahha dobre te wasze historie :D

Gość kkkkkkk91
przestancie robic z nagosci tabu. przez takie wlasnie wychowanie wyrastaja dorosli nieswiadomi wlasnej seksualnosci i wstydliwi, co czesto prowadzi do problemow w zwiazkach/problemow z zaakceptowaniem siebie. nagosc i zmiany na ciele przynajmniej jednej z nich sa ciekawym tematem dla kazdej dziewczynki. lepiej pogadac o okresie dojrzewania, o tym co sie zmienia, powiedziec ze zawsze moga z Toba na ten temat pogadac, a nie zabraniac im/zawstydzac je/wypytywac dlaczego byly nago.