Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak obniżyć wymagania ???

Polecane posty

Gość gość

Jak ludzie powiedzcie wszyscy piszecie żeby to zrobić ale jak. Mam zamykać oczy gdy jestem przy dzieczynie. Czy zawsze przed spotkaniem powinienem wypić 4 piwa. Nie wiem jak to zrobić albo mi się kobietą podoba albo nie skala 0 1 tak już mam (oczywiście są też kobiety z którymi bym się z chęcią przespał {one ze mną nie} ale nie wyobrażam sobie związku z nimi).A pasztety mnie niestety nie pociągają nie ważne z której strony by spokżeć nawet rozmowa z nimi mnie nie interesuje(sam płasztem nie jestem!!!!!! ) nie wyobrażam sobie związku z kimś takim (charakter też mają okropny mówią że schuznać się nie da a paczkę lodów wpiredalają na raz (sorry z słownictwo) wi Jak mam obożyć te wymagania od jakiej cechy powinienem zacząć??? (Ma być syfem co się nie myje ja się myję i ogólnie dbam o chiginę wiec chyba normalnym jest że od dziewczyny powinienem wymagać tego samego ?

Gość gość
a jakie masz te wymagania, czemu chcesz je obnizac?

Gość gość
Wymagania mam takie : Dziewyczyna ma być popristu ładną taka żeby mi się podobała i ogólnie. Co do cech charakteru z tym jest dożo trudniej szczególnie gdy się nienie wyboru jak inni,ale chciałbym ją chociaż lubić. Chciałbym żeby dbała o czystość i chiginę (mała się) i ładnie pachniała a nie jak z rynsztoku. Żeby była nie pijąca lub żeby chociaż nie była menelówą Żeby była nie paląca Żeby była wierna (i ogólnie wzbudzała zaufanie ) Obecnie gdy mi się spodoba jakaś dziewczyna to zawsze dostaje kosza z miejsca czasem próbuje mnie ogólnieszyć (gdy jestylko z koleżanką) lub udaje że nie widzi Co do mojego brania to dosyć często doczepiają się do mnie dziewczyny Brzydkie śmierdzace zazwyczaj body wpływem alkoholu i pytają czy nie mam pożyczyć papierosa (ja nie pale ale i tak codziennie kilka osób pyta się mnie czy nie mam ognia nie wiem to może kwestia wyglądu)często gróbe. I kobiecie jest łatwiej bo powie facetowi won. A ja przecież nie powiem tak dziewczynie nawet brzydkiej tylko szukam pretekstu żeby się od niej odczepić. Dlaczego chcę obniżyć bo mam 23 lata i nigdy nie byłem na randce a na każdej imorezie dostaje wiele koszy albo co grosza doczepi się do mnie jakiś pasztet. Co mam zrobić dziewczyny mnie nie chcą a te drogie (wręcz obrzydzają nie man zamiaru z taką uprawuać seksu nigdy )

Gość gość
a jaki procent dziewczyn Ci sie podoba tak ogolnie? np czy musi byc chuda, czy taka lekko zaokraglona tez moze byc? zastanawiam sie, czy twoje wymagania sa zbyt wysokie, czy raczej nie

Gość gość
I tak masz niewielkie wymagania bo chcesz tylko nie grubej. Polki są z natury nie atrakcyjnymi babo chłopami. Gdybym wymagali seksownej klepsydry tak jak one wysokich przystojniaków to by było coś.

Gość gość
Istnieją dwa typy atrakcyjności: Wrodzona i nabyta. Polki wymagają obydwie,a same sie oburzają jak facet chce nabytej.

Gość gość
Ten deport bedzie na koszt pl? Nie mam checi na nic. 10 miechow troche krotko, co bede pozniej robil?

Gość gość
Jesli tak samo na codzien mowisz jak piszesz, to raczej dziewczyny powinny obnizyc w stosunku do ciebie wymagania :D

Gość gość
Zgadzam się z osobą wyżej.Jeżeli wymagasz to daj coś od siebie.Dla mnie facet który nie potrafi się wysłowić jest skreślony.Naucz się ładnie rozmawiać i pisać na początek.

Gość gość
Dobrze że wszystkie kobiety są takie inteligentne. Tylko do zarobków głupiego faceta by raczki wyciągały:)

Gość gość
23-latek który nigdy nie był na randce?Widocznie jesteś jakimś pasztetem który myśli o sobie Bóg wie co.Jak chcesz lasek to sam musisz być super przystojniakiem.Kiedyś znajomy rozłożył mnie na łopatki jednym tekstem.Zobaczył na parkiecie dziewczynę ,taką trochę grubszą i gada ale pasztet.Dodam że ów znajomy sam waży ze 130 kg.Pewnie autor to taki sam typ.Sam nic sobą nie reprezentuje a od innych wymaga.

Gość gość
gość dziś [10:25 To nie autor. I piszę brzydko bo z komórki. "na kolanie"

Gość gość
gość dziś Model daj juz spokój z tymi przystojniakami. A co do autora tematu najwidoczniej sam jesteś brzydki albo coś innego masz w sobie odrazającego lol:-D

Gość gość
gość dziś To jest dobry wpis. Racja wielu jest takich ze sami nie lepszi a chcą Bóg wie kogo. Grubasy obrażają grube panny a sami na siebie nie spojrzy i idzie to tez w inną stronę co do urody. A autor tematu zostanie sam ( stary kawaler ) bo przecież tylko brzydkie go chcą. Na pewno nie jesteś przystojny skoro tylko takie cię chcą albo masz co innego w sobie co jest nie do zaakceptowania. No daj zdj zobaczymy czy jesteś ładny

Gość gość
Autor pewnie by mógł mieć puszczalską gruszkę z kolumnowatymi nogami ale takiej sie brzydzi

Gość gość
gość dziś Że gruba to odrazu puszczalska hahaha. Ale masz głupie utarte w głowie schematy. Znaleźli się tu mądrzy od oceniania innych. Zanim nazwiesz kogoś grubym zapytaj albo zastanów się czy być może nie choruje na jakąś chorobę typu cukrzyca niedoczynność tarczycy gdzie bardzo dużo ludzi w społeczeństwie na te choroby choruje. A jeśli nie choruje się zawsze można schudnąć o ile jest to mozliwe. Nie zawsze to jest takie proste jakby mogło się wydawać. Ja osobiście ważę 45, 5 kila mam niedowage i nie jest tak ze jem mało głodzie się to nieprawda. Po prostu taka przemiana materii taki urok mój. Nawet dietetyk zw swoją dietą na nabranie masy ciała mi nie pomógł. A faceci to zboczency wystarczy ze idę ulicą latem w sukience na przykład a już lecą zaczepki komentarze na temat jaką masz sexowną figurę i tak dalej...

Gość gość
Takie figury są okropne. Typowy chudzielec ładny tylko na tle grubasek. Seksowne kobiety wcale nie są chude. Tylko seksowności polskim kobietom brakuje. Za to mają bute,zawyżone mniemanie o sobie i przekonanie o swojej urodzie

Gość gość
Szczupłość i zadbanie to oczywistość a nie wymagania. Wymagania to to żeby kobieta miała z natury ładna buzię czy odstający tyłek

Gość gość
gość dziś Akurat przy moim wzroście na chudzinka nie wyglądam a szczupła jestem. A wy popatrzcie na siebie boże faceci te piwne brzuszki ochyda

Gość gość
P******y temat i tyle haha

Gość gość
Nawet nie chce mi się wypowiadać na głupi temat

Gość gość
Co innego atrakcyjność nabyta,co innego wrodzona. My piwne brzuszki zarzucimy,wy tyłka czy cycków (ogólnie figury klepsydry) dietkami nie stworzycie. Inna sprawa że większość młodych facetów teraz dba o siebie,uprawia sporty,ćwiczy,dobrze się ubiera.. My oprócz lepszej genetyki również coraz bardzie o siebie dbamy.

Gość gość
Dziwne, ja pisząc z komórki jakoś nie robię podstawowych błędów ortograficznych, których w poście autora jest pełno. Głupia wymówka nieuka. Ja wymagam, żeby mój potencjalny facet nie był analfabetą, za którego się muszę wstydzić.

Gość gość
Nie jestem gróby Zresztą już o tym pisałem Dodam tylko że przez kilka lat byłem ciężko chory i nie wychodziłem z domu. Co do dziewczyn to tak bardzo podobały mi się 2 ale sam nie wiem dlaczego były super laskami ale nie jakimiś tam szkolnymi pięknościam. W gimnazjum nie mogłem mieć dziewczyny (chodziło o zakład) potem kiedy poszedłem do technikum nie miałem doświadczenia w tych sprawach i trochę się bałem. Potem przyszła choroba rzuciłem szkołę i tak dalej już poszło.

Gość gość
gość dziś Wy dbacie o siebie to jest parodia jednym słowem hahaha ta dopiero to młode pokolenie ma w głowie siano a nie.

Gość gość
Ale macie problemy ja p*****le. Zajmij cie się czymś bardziej pożytecznym.

Gość przerost tresci nad forma
każdy ma jakieś wady ty np. kompletnie nie umiesz pisać, wieć jak trafi się rpzeciętna ładna kobieta i wypisze swoje oczekiwanai to też będzie tam że nie chce analfabety albo jakimś innym slowem to okresli. masz jakaś liste z zestawem cech i sie jej trzymasz co moim zdaniem charakteryzuje albo cynikow albo debili.