Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mucha sie tu rozsiadla

Polecane posty

Parafrazując mistrza ;) Krąg forumowych entomologów Co mają fetysz owadzich nogów Uprasza się o światła zgaszenie. A teraz dłonią czyńcie spełnienie... :P

Gość gość
Mahmud to ten zajepany pedauek Najeczek. matko, jak ja tego skurffiela nie trawie. :-O

To i ja się rozsiądę. ;) Mogę prawda? :P Jacku popraw grzywkę :P, tak by mucha siadała. :D :D :D Żartowałem. Postoję jakbym chciał prosić na wesele :P a tak naprawdę ja z pytaniem do Muszki, czy wie co to jest karuzela? Tak, czy nie i znikam.

Gość gość
Ja wiem, co to jest karuzela i odpowiem Ci do porannej kawy :)Karuzela jest miejscem, gdzie piszesz Ty, o boski Nowy 😭 Jak dobrze, że jesteś, błagam - zostań! 😭 Proszę, przyprowadź jeszcze ze sobą tego drugiego - guru In spe 😭 Pragnę Was oboje, to dlatego nasyłam na karuzelę różnych tajnych agentów z mojej hejterskiej siatki :( To dlatego dopuszczam się najgorszych przestępstw takich jak wyzywanie kobiet w ciąży, a Ty nic? :( O Noooowyyyy!!!! 😭 To dlatego, że to miejsce i temat na nim jest taką wartością :( Warto poświęcić dla niego tak wiele, szczególnie po 40 roku życia, warto, warto walczyć, wszystkimi metodami :( To jak Nowy? Dasz się mi uwieść, dasz się uwieść ciotkom, tyle dla Ciebie poświęcamy!!! 😭xPodajcie sobie ręce, pajace :) 🖐️

Gość gość
In spe to upocony walikoń 🖐️

Gość gość
Nie, Nowy, nic mnie nie ugryzło, ja się już po prostu z tego śmieję :D Wam po prostu brak piątej klepki, jesteście tak zagubieni jako faceci, że tu nie ma co zbierać i nie ma, o co się gniewać nawet :)

Gość gość
Nowuś, zrozum albo nie zrozum niczego, mnie tam obojętnie :) Trzymaj się, chłopcze (a mocno potrzebujesz czegoś się złapać).

Gość gość
Tamten chyba jest zmęczony po nocnym dyżurzeale ja niewięc mogę Cię olać Mid ciepłą świeżynką wstępnie dając z liścia no tu mam problem żeby rano się nie wyrażaćzatem w buzię z obu strontak jak lubisz. 🖐️

Gość gość
O jest :) Nowy, podaj łapkę Inowi, bo widocznie nie ma, co z nią zrobić i zamiast wsadzić w kieszeń, chciałby startować z nią do mnie :)xA potem łapka w łapkę udajcie się w stronę słońca, prezentujecie dokładnie ten sam poziom upadku, będzie wam raźnie i miło :)

Gość gość
Umyj sie in spe i idz przewietrzyc. 10 lat na forum zrobilo ci z mozgu galarete..

Gość gość
No i jak, drepczecie? ;) Miłego dnia... "Panowie" :)

Za dużo wciągasz koksu Eve. Szkoda :(, bo ciekawa była z Ciebie kobieta. I przepisać potrafiłaś ze stylem, że musiałem spieṛdalać bocznymi wyjściami by się nie wydało że zabrakło mi punktu, by się wozić po Kafe. :P To mnie aż odrzuciło :O :O Jakieś lamenty, jakieś beksy. Wyglądasz jak na skraju załamania nerwowego. :O Chciałbym jakoś pomóc, ale to będzie raczej przypominać gaszenie ognia benzyną.

Gość gość
A ten nolajf jak zwykle piertoli o tym co bylo kiedys :o

Gość gość
Motorower 🖐️z tym koksem to może być prawdapodobno uwielbia bananybrzoskwiniami jest oczarowanaczekoladę jada chętnietruskawki jeszcze chętniejmaliny degustuje wieczoramiarbuzy wciąż żujekupuje też rożne suplementy lecz nie potrafi być kobietą bezwzględnąniestety :oale będziemy nad tym pracować.

Gość gość
Dwóch tetryków przyszło na podryw :D

cześć mid sloneczko :) widzę, że Twoje powodzenie nie blednie:D a tego co to z liściem Cię adoruje i strumieniem bozia obdarzyła należy zrozumieć bo zaczął się okres kiedy jedyna znana mu kobieta spoczywa w garażu i czeka aż ją dosiądzie w nowym sezonie. Codziennie pewnie pucuje jej wydechy ale zgryzota i tęsknota dają jednak górę i upust w takich komentarzach. Nic tylko współczuć :O Chociaż nie! w zasadzie nie rozumiem gościa i nie jest mi go żal. To po prostu zjeb nad zjeby :O milego dnia mid :)

Gość gość
Mid się trzęsie jak na detoksie, bo nie ma już wątków gdzie mogłaby po kimś pojeźdźić. Słoneczko biedne.

nie wiem na kim jeździ Mid ale zaglądam na kafe i widzę, że naprawde nie ma gdzie się wpisać:O albo się odzwyczaiłem , albo na kafe został tylko gość. Więc co się dziwić Mid , że ją trzęsie :D

Gość gość
Blednie chyba słoneczkoale wrogów ma coraz mniej. 🖐️

Gość gość
W koncu kilka slow prawdy o in spe :)

Gość gość
To ja. Sorry :classic_cool:

Gość gość
Brakuje tylko, żeby jeszcze jacuś do słoneczka wystartował.

Gość gość
Błędny :) 🖐️A ja wierzę, że on zna sporo kobiet i uprawia sporo seksu :) Mam na ten temat własną koncepcję, dlaczego efekty widać na forum ;)Na pewno jest to okaz będący wynikiem wieloletniej hodowli w cieplarnianych warunkach ;) Zawsze do bycia zwykłą kanalią dorabia się romantyczny mit łobuza i uroczego chama. Bardzo wiele kobiet to kupuje i to jest ich sprawa. Kiedyś napisałam post, że kręcą mnie dobrzy faceci. Nie uwierzył mi :DDzięki, Błędny 🌻 ;)