Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kwękający piesek sąsiadów...

Polecane posty

Gość gość

witam, mam problem, od razu powiem, że jestem miłośniczką psów i sama mam psa, piesek za ścianą na początku rozpacziliwie szczekał ( przypuszczam, że pod nieobecność wlascicieli), dźwięk wskazywal na to,że albo piesek jest mały albo młody albo jedno i drugie, od jakiegoś czasu nie słyszę takiego szczekania, płaczu czy wycia tylko takie kwękanie... strasznie żal mi tego psa, mam nadzieję, że krzywda mu się nie dzieje i tylko z tęsknoty sobie tak kwęka :( a może coś go boli? dlaczego sąsiedzi widzac, że ja mam psa, nie mogą przyjść i zapytać czy nie posiedziałabym z ich psem (wzielabym go do siebie, mogłabym go też wyprowadzić, bo jak jest młody to na pewno ma potrzeby...)

Gość gość
oj no to idz sama z taką propozycją,ludziom jest głupio tak kogoś prosic,moja sasiadka tez zaniemogła i ledwo chodziła i mimo dobrych kontaktów nie poprosiła bym raz na czas wyprowadziła jej psa,wiec sama zaproponowałam ze biore go wieczorami na dłuzszy spacer(rano i po popłudniu nie moge)

Gość gość Gosia
biedne te psy na blokach, strasznie mi ich żal. W domu jak ktoś nie może wyjść na spacer to pies przynajmniej koło domu sobie pobiega, otworzysz drzwi i pies sam się wyprowadzi