Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ktoras z was miala detektor tetna plodu?

Polecane posty

Gość gość

Jak myslicie warto kupic

Gość gość
Miałam i uważam, ze to strata pieniędzy, mi udało się sprzedać na allegro prawie w takiej samej cenie, w jakiej kupiłam

Gość gość
Ja kupilam powystawowy za 50 zl. Jestem po dwoch poronieniach. Uwazam ze to jeden z najlepszych zakuppow w ciazy. Mialam takie chwile paniki ze balam sie ze dziecko umarlo, przykladalam detektor, tetno znajdowalam od razu i bylam spokojna. Podobnie gdy ruchy na poczatku byly niewyrazne. Pewnie gdyby nie on kilka razy bylabym na ip ze strachu.

Gość gość
Chciałbym kupić, ale boję się, że nie będę umiała znaleźć nim tętna i będę histeryzowac jeszcze bardziej.

Gość gość
Ja kupiłam, bo byłam po pronieniu, latach starań, a w kraju, w którym mieszkałam do ciąży podchodzi się bardzo lightowo, ale jak już napisalam- dla mnie to był zbędny wydatek, zwłaszcza kiedy zaczęłam czuć ruchy

Gość gość
Ja mialam od bratowej uzylam raz. Jesli nie doradza tego lekarz to bym sobie chyba darowala. Z drugiej strony jesli ma Ci to przyniesc spokoj to pewnie jest bezcenne

Dziewczyny, odkopię temat - szukam informacji na temat detektora tętna - która z Was miała, jak się sprawuje, czy warto? Jakoś strasznie mało informacji znajduję na ten temat :( Dobry detektor to spory wydatek... Rozważam jeszcze opcję wypożyczenia go na jakiś czas na https://www.rentmama.pl/, ale chciałabym poznać Wasze opinie - zwłaszcza tych, które używały :)

Gość gość
ja miałam, dziecko miało częstoskurcz i byłam spokojniejsza jak codziennie sobie sprawdziłam jak bije mu serce. W moim przypadku się przydał