Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mąż mnie zdradza czy sobie wymyślam ?

Polecane posty

Gość gość

mam przykre doświadczenie z przeszłości , jak byłam nastolatką i wyjechałam do cioci na wakacje odkryłam że wujek ją zdradza , przypadek , używał laptopa , chwilę później ja , chciałam znaleźć stronę którą już odwiedziłam wcześniej , weszłam w historię a tam strony z ogłoszeniami matrymonialnymi z okolic krakowa , hotele w krakowie itp zmieszana zostawiłam komputer i czymś się zajęłam , nie pamietam czym , to było dawno , jakiś czas później wracam do laptopa - historia usunięta , nadszedł wieczór i jestem świadkiem takiej sceny , wujek siedzi w kuchni , cały się trzęsie i pali papierosa i informuje moją ciocie ze ma szkolenie dwudniowe gdzies tam , naprawdę nie wiem jak ona mogla nie zauwazyc ze on sciemnia , nic nie powiedziałam bo ciocia by mi nie uwierzyla , wujek pracuje w sklepie , co można tam szkolić ? właśnie dostałam smsa od męża który pracuje w sklepie że ma dwudniowe szkolenie prawie 100 km od domu ..

Gość gość
Odpisz mu, że chętnie pojedziesz razem z nim :D

Gość gość
nie mogę , mam niemowle w domu

Takie historie są bardzo przykre :( sama byłam świadkiem zdrady, teraz słabo ufam mężczyznom. Autorko, tylko się nie łam, porozmawiaj z nim spokojnie i szczerze, zapytaj o szczegóły owego szkolenia, z kim tam jedzie itp. Życzę powodzenia

Gość gość
Powiedz, ze sie nie zgadzasz Sluchaj , zdana firma nie organizuje szkolenia z dnia na dzien.... takie rzeczy sa planowane z wyprzedzeniem. POwiedz, ze nie wierzysz i tyle .zobaczysz JEgo reakcje. Moj maz powiedzialby "masz, zadzwon sobie i sie przekonaj"...ale tak jak mowie, nie ma szkolen nagle wypadajacych... jesli zdradza to widac dopiero zaczyna i nie wiem jak sie "przygotowac"

Gość gość
szkolenie ma być niby w przyszłym miesiącu z lotto, u nich niby jest lottomat ..

Gość gość
No to pewnie ze jak z lotto. A wujek odszedł od ciotki?

Gość gość
Mój mąż jest 1200 km od domu i co też mnie zdradza? Nie możesz od razu myśleć o najgorszym a chcesz wiedzieć to go zapytaj w prost ja zawsze pytam jak coś mnie nie pokoi rozmowa w małżeństwie jest bardzo ważna

Gość gość
nie odszedł , oni sa bardzo specyficznym malenstwem , nie moga miec dzieci , jemu to pasuje , pracuje za najnizsza krajowa bez nadgodzin , ciocia w szkole sporo zarabia , ona z********a on sie obija , pije alkohol pali fajki i gra w gry na komputerze , to cale jego zycie , z nikim by mu nie bylo tak wygodnie jak z moja ciocia , dziwne ze ja zdradza , ona ma 40 lat super figure bez roztepow , wszystko jędrne bo nie rodziła i jest szaloną wariatką dlatego mysle ze w łóżku tez jest nienajgorsza i nie lezy jak kloda , dziwni sa faceci i niewdzieczni , a ja rodzilam rozstepy , spadek libida i to bardzo , przemeczenie , staram sie o sibie dbac ale nie zawsze sie udaje