Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rewizja osobista

Produkty dla dzieci z Pepco

Polecane posty

Gość Rewizja osobista

Witajcie, w styczniu rodze i wciaz kompletuje wyprawke. Mam do dokupienia jeszcze sporo rzeczy, przede wszystkim do pielegnacji, buteleczki i rzeczy dla mnie. W Pepco jak wiadomo ceny sa bardzo konkurencyjne, zastanawiam sie czy warto kupic tam np nozyczki do paznokci, butelki wlasnie, termometr itp, czy lepiej dolozyc i kupic drozsze, bo jak wiadomo chytry dwa razy traci.. czy uzywalyscie tych rzeczy, sa ok czy jednak nizszej jakosci? Prosze o wypowiedzi i dziekuje za wszelka pomoc:)

Gość gość
Ja wszystkie takie rzeczy kupowałam w pepco ubranka też i po praniu nadal maja intensywny kolor. Chodziłam przeglądałam po sklepach i okazało się ze w innych sklepach sa identyczne rzeczy tylko dwa razy droższe.

Gość Rewizja osobista
Dziekuje za odpowiedz, ja tez juz pare rzeczy tam kupila, w tym pajacyki, bo podoba mi sie to, ze sa rozpiane po calosci, a nie wkladane przez glowe, czego dzieci nie lubia raczej. Bralam pieluszki, reczniczek w z kapturem, teraz zastanawiam sie nad tymi drobniejszymi sprawunkami, dlatego pytam:)

Gość gość
Ja dziś kupiłam nożyczki, szczoteczkę, termometr, pieluszki i 2 pajacyki.

Gość gość
Jestem mamą 2 dzieci. Młodszy synek ma 8 miesięcy. Nie da się ukryć, że ubrania są tam gorszej jakości niż np.w Cocodrillo, chociaż spodnie na starszego kupuj***ardzo fajne. Natomiast ręczniki polecam z Pepco. Kupiłam i mimo kilku miesięcy użytkowania są nadal świetne. Pieluchy tetrowe także są identyczne, jak wszędzie. Body wolę lepszych firm, właśnie że względu na jakość bawełny. Wiadomo, że piętrze je non stop i denerwuje mnie, gdy np. rozciągają się. Akcesoria typu nożyczki, termometr spokojnie możesz kupować, są takie same, jak wszędzie

Gość gość
Jestem mamą 2 dzieci. Młodszy synek ma 8 miesięcy. Nie da się ukryć, że ubrania są tam gorszej jakości niż np.w Cocodrillo, chociaż spodnie na starszego kupuj***ardzo fajne. Natomiast ręczniki polecam z Pepco. Kupiłam i mimo kilku miesięcy użytkowania są nadal świetne. Pieluchy tetrowe także są identyczne, jak wszędzie. Body wolę lepszych firm, właśnie że względu na jakość bawełny. Wiadomo, że piętrze je non stop i denerwuje mnie, gdy np. rozciągają się. Akcesoria typu nożyczki, termometr spokojnie możesz kupować, są takie same, jak wszędzie

Gość gość
Ja tam czasem kupuje a przede wszystkim dostaje stamtąd rzeczy od szwagierki i z ubrań nie jestem zadowolona, rajstopy po dwóch godzinach użytkowania wyglądają jakby corka w nich miesiąc chodzila, nie zdążę uprać rzeczy a juz maja pęcełki , dżinsy są spoko bo sie nie niszczą tak szybko ale za to slaby material , polecam za to ubranka z obaibi i smyk

Gość gość
O ubraniach z pepco powiem tyle : Jaka cena taka jakość! Poza tym pieluchy tetrowe faktycznie sa fajne a akcesoria takie jak wszędzie

Gość gość
Ja mojemu 5 letniemu synowi często kupuje tam koszulki a czasami trafia sie fajnie bluzy czy sweterki. Kupuje tez mu pidżamki w pepco i jestem zadowolona.

Gość Rewizja osobista
Dziękuję za odpowiedzi. Do kupowania "powazniejszych"ubranek jeszcze czas, na razie chodzilo mi przede wszystkim wlasnie o akcesoria i dodatki, a co do spioszkow i body to pewnie jeszcze tam dokupie, bo i tak beda pewnie czesto prane i jesli nie wytrzymaja za duzo, to przynajmniej nie bedzie szkoda:)

Gość gość
Hmm ja akurat z białej tetry nie byłam zadowolona a z kolorowej już tak. No ale to tylko pielucha do zarzygania na dobrą sprawę. Ciuszki też tam kupuje i zdarzy się że są gorsze niż np w smyku ale to raczej widać już przy zakupie.z reszta po domu to co za różnica tak na serio. Doceniam te niskie ceny zwłaszcza teraz kiedy dziecko ma rozszerzana diete i uparcie raczkuje bo bardzo niszczy ciuchy.