Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na kafeterii siedzą ludzie pozbawieni zasad i moralności

Polecane posty

Gość gość

to w większości dzieci, zdemoralizowany młodo - stan, albo osoby, które nie mają nic ciekawego do powiedzenia. Zazwyczaj są to wyznania ludzi słabych, którzy nie potrafią stawić czoła przeciwnościom, żyją iluzją, marzeniami o osobie, która nie jest dostępna lub dawkują doznania domniemanej wybrance, podczas kiedy rozkoszuje się ktoś inny a nie wybranka, czy wybranek. A więc, czas na leczenie...

Gość gość
tu siedzą i tacy i tacy, ale chyba większość ludzi z problemami. A że niektórym brak zasad, wiary, etyki to fakt...

Gość gość
a najgorszy jest ten idiota od tej Marty. Poematy niech pisze do szuflady...Trwa w urojeniach, a wszyscy muszą się na to zgadzać..

Gość gość
nikt ci nie każe czytać tego co piszę o Marcie

Gość gość
i dlatego omijam, omijam... i wielu tak robi, a ty piszesz sam do i dla siebie.

Gość gość
autorka jak przystało na polską faszystkę głosi kult czynu i heroizmu

Gość gość
to co przeżywasz moje pisanie

Gość gość
faszyzm nie przejdzie, kaczka w buraczkach skończy !

Gość gość
Którą z tych osób jesteś, autorko?

Gość gość
Skoro to forum debili i głupich ludzi to co Ty tu robisz? A może sam/a sie zaliczasz do takich?

Gość gość
debile na traktory!!!!!

to fakt, ciężko to przyznać ale niektórzy użytkownicy właśnie tak się zachowują jakby byli tych zasad pozbawieni.

Gość gość
już nigdy nie napiszę tu, że go kocham...mam już pełną świadomość, że przeczyta to np. 150 innych i się będą rozczulali, no bo kto wie do kogo to jest adresowane...nie ma w tym prawdziwej miłości...

Gość gość
a dlaczego autorce nie wolno tu przebywać i czytać, ma takie prawo jak każdy inny

Gość gość
i proszę kolejny temat debili pt. "jak stracić dziewictwo" widać od razu, że dziewucha nie ma nic wspólnego z moralnością, czystością chrześcijańską itd. Autorka ma rację.

Gość gość
08.38 używasz zasłyszanych słów, ale nie wiesz i nie rozumiesz, o czym piszesz. Tak, zgadzam się z Autorką, doprecyzowałabym, że w większości siedzą tu ludzie pozbawieni zasad, itd. Jakąś cząstka piszących tu, wypowiada się z ogładą, mając świadomość, że czytają ją inni, a pozorna anonimowość nie zwalnia z kultury słowa . Aby na Uczuciowym coś się działo, niektórzy piszą głupie prowokacje, uzewnętrzniają swoje projekcje i fantazje, często dziecinne i nierealne. Cóż....jaka głowa , taka mowa.

Gość gość
9:18 Nie jestem żadną z tych osób. Autorka

Gość gość
Autorko masz sporo racji ale dużo jest także osób które po prostu szukają rady czy opinii w kwestiach nie naruszających norm moralnych bądź chcą się podzielić swoimi przeżyciami w związku z kontaktami z osobami bez zasad..

Gość gość
rozumiem

Gość gość
debilizmy zdemoralizowane seksem

Gość gość
ciągłe wyzywanie, krytykanctwo lub poniżanie albo całkowite ignorowanie to kultura kafeterian!!!

Gość gość
dla mnie irytujące są osoby, które oceniają innych, strażniczki moralności cierpiące za wszystkich i nałogowi naprawiacze świata. Same ciekawe przypadki psychiatryczne, może to się kiedyś przyda na temat jakiejś pracy naukowej?

Gość gość
ja nie lubię również moralizatorstwa ,moralizatorstwo ma w sobie zarozumiałość,że niby jesteś lepszy a wcale nie jesteś,że twoje wartości są lepsze a to już sprawa indywidualna i chamstwem jest mówienie ateiście że spali się w piekle :-) mamy wolnośc wyznania ,i zadna religia nie jest lepsza od innej (jest kilka masakrycznych ale pomijam),to ohydne wywyższanie ,wszyscy jesteście równi,a sama cafe jest w transie seksualnym,komedia ,z seksu zrobione bóstwo ,nie przyszło wam do głowy że to czysta natura a nie wyższa matematyka ,całkowita dziecinada,o zawistnych gówniarach stąd nie warto wspominać dłużej

Gość EdynaLe
Mnie tu wkurza to że laski są wyzywane od dziwek,k***w szmat.Dobra szmacą się ale i tak mogą mieć chłopaka nawet ktoś napisał lepsza d***** niż laska fałszywa :) Tak samo prawiczki i typowe polaki to samo g****o więcej tolerancji życie mamy jedno!

Gość Olesław
nie podoba mi się tu mentalnosc ludzi i ich wielkie zasady moralne:) takie dziwne te ludzie są :)

Gość Pablitoo
dziś tu zauważyłem wielu normalnych ludzi i nie zdemoralizowani lecz otwarci na świat a nie ci z zasadami którzy tu klną jak szewcy.a tak na marginesie chrześćjanie do budy :D

Gość gość
jak zwykle ,ze skrajności w skrajność ,z drugiej strony obrażanie uczuć religijnych innych tez jest kiepskie,nie potraficie się wypośrodkować

Gość gość
Pablitoo, i vice cersa. Jestem chrześcijanką, i jak Ci Dekalog niemiły, to wspólnej płaszczyzny porozumienia nie będzie.