Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chcialam wzbudzic zazdrosc zeby facetowi bardziej zalezalo a zauwazylam

Polecane posty

Gość gość

Ze to daje odwrotne efekty... Za kazdym razem jak delikatnie wzbudze zazdrość to widze ze on jest zazdrosny np. jak często przychodziły mi smsy pewnego wieczoru to on potem byl średnio miły i pytał się co mi te smsy tak przychodzą. A po tym spotkaniu jakos rzadziej się odzywal... Albo innym razem jak pytałam w zartach co by zrobil jakbym wróciła do byłego... Nie wiem czemu na niego to nie działa mobilizujaco tylko tak ze sie wycofuje wtedy

Gość gość
Widocznie twój chłopak nie chodzi do podstawówki tak jak Ty.

Gość gość
haha, prawda, takie gierki to działają tylko na ludzi mało inteligentnych, widać on jest mądry

Gość gość
Zraził sie do siebie , nie każdemu to się podoba

Gość gość
No dobra moze to gierki :p ale tak naprawde to która z nas nigdy nie chciala żeby facet byl zazdrosny? ;) on widze ze chyba jest tylko ze go to zniechęca wiec nie bede juz chyba tego na nim stosować. Na mojego byłego np. to dzialalo

Gość gość
Dziewczyno wzbudzanie zazdrości działa tylko na kobiety. U faceta tylko pogarsza wszystko dlatego lepiej przestań bo cię zostawi.

Gość gość
Musisz wreszcie pojąć, że nic nie wskórasz bo miłości nie można wymusić na nikim, a to jest do tego były :P

Gość gość
Czytaj ze zrozumieniem to nie kradnij były tylko obecny a na moim byłym to działało

Gość gość
To nie MOJ były- miało byc, sorry slownik mi przekrecil slowo "moj" na "kradnij" nie wiem czemu :p

Gość gość
kolejna kretynka, która za wszelką cenę chce wzbudzić w kimś zainteresowanie sobą. żenujące :P

Gość gość
ktoś kto napisał że wzbudzanie zazdrości działa tylko na kobiety. a właśnie że nie. ja jestem kobietą i na mnie nie działa, bo jestem mądra i nie pozwole żeby ktoś tak ze mną postępował. takie zabawy to sobie możesz z idiotkami robic, ja widze z daleka co jest grane i to jest tylko żenujace.

Gość gość
Nie zależy mu na Tobie, ma Cię gdzieś. Jesteś to jesteś a jak Cię nie będzie to będzie inna, dlatego nie działa na niego wzbudzanie zazdrości bo nie jest w Tobie zakochany...

Gość gość
To i tak masz fart ze sie odzywal bo ja zwykle kopa w d**e daje takiej pustej lali. Co ja zabawką jestem żeby tak ze mną pogrywac?

Gość gość
Autorka to typowa kafeteryjna idiotka. Lepiej, żeby ten chłopak ją zostawił.